Concert The MOOoD

Sambata, 14 mai 2011, trupa The MOOoD isi lanseaza albumul de debut “OOo” in Clubul ZONA din Iasi, incepand cu orele 23.00. In deschidere va canta trupa The Bullet Proof Minions – The BPM’s. Pretul unui bilet de intrare va fi de 15 RON.

The MOOoD este o trupa de rock alternativ din Romania, formata in aprilie 2006 de Marius Moise (voce) Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitara, backing vocals) si Virgil Chitu (bas). Povestea The MOOoD incepea in noiembrie 2006 in clubul Big Mamou unde au cantat in fata a peste 150 de prieteni. Sound-ul brit indie-rock, vocea speciala a solistului si showurile energice au conturat treptat label-ul The MOOoD.

Avand un succes imediat si o evolutie fulminanta, The MOOoD au castigat admiratia publicului cluburilor bucurestene si din tara. Au fost invitati sa cante si pe scenele unor mari festivaluri ca: B’estfest (2008 si 2009), in deschiderea concertului Lenny Kravitz in 2008 (Romania), Exit Festival (Serbia – 2009) in fata a 70.000 de oameni si la cel mai mare show-case festival din Europa, Eurosnic Festival (Olanda – 2009). Printre cele mai cunoscute piese se pot enumera Two Times, Back in the Shop, Lies.

Albumul “OOo” a fost inregistrat si mixat de Alexandru Ispas si contine 12 piese: Stay Right, Mighty Man, Lies, Two Times, Silence Please, Silence, Back In The Shop, The Sin, Get Away, Hey, Extasy, Barracks.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: