Concert ”The Iron Cross” in cadrul Serilor Filmului Românesc TIMPUL

iron-cross-sfr

Serile Filmului Românesc TIMPUL aduc la Iași în ziua de 9 mai, o tânără formație a muzicii rock. Este vorba despre trupa The Iron Cross, care va concerta în Grădina Palas începând cu ora 19:30.

Tânăra formație a luat naștere la inițiativa lui Andrei Cerbu, fost participant la emisiunea concurs Românii au talent de la PRO TV unde, tânărul în vârstă de 11 ani, a surprins publicul, juriul și spectatorii de acasă, cu o reprezentație care l-a clasat pe locul III.

În urma acestei experiențe, Andrei – chitară, alături de Rareş Vlad Gherman – basistul trupei, Matei Iancu – voce și chitară, Bogdan Stan – tobe și Ariadna Munteanu – clape, au pus bazele acestui proiect care este deja promovat și susținut de mari nume ale muzicii rock, cum ar fi: Nicu Pațoi, Bobiță Cătușanu, Nicu Covaci și alții.

Până în prezent, formația a concertat alături de Phoenix în turneul Vremuri, sau Roșu și Negru. Au fost cap de afiș la alte concerte importante din Iași și Râmnicu Vâlcea, iar în repertoriul lor regăsim atât compoziții proprii cât și cover-uri.

De menționat este faptul că aceștia s-au făcut remarcați, iar muzica lor este îndrăgită nu doar de tânăra generație a muzicii rock, astfel că, în primăvara acestui an vor scoate un EP cu patru piese noi însoțite de videoclipuri.

INFO

Serile Filmului Romanesc Timpul

Web: www.serilefilmului.ro

FB: www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: