Concert ”The Groovies” – Hunter’s Pub, 25 aprilie

The Groovies - Hunters Pub
Anii ’60 se intorc in Hunter’s Pub. The Groovies va sustine un concert de exceptie pentru publicul local miercuri, 25 aprilie 2012.
Ciprian Teodorescu alias Teo, Oana Tudose si Mihaela Garlea la voce impreuna cu Razvan Trifan la saxofon, Codrin Vieriu la bas, Raul Placinta la chitara, Cristian Garlea la sintetizatoare si Andrei Hancu la tobe, vor interpreta melodii din repertoriu international de mare succes.

Membrii The Groovies sunt impreuna din anul 2009. Canta intotdeauna live iar in repertoriul lor se regasesc piesele muzicale de la inceputul anilor ’60 pana la cele din zilele noastre, pornind de la The Beatles, Abba, Pink Floyd si pana la Tina Turner, Norah Jones, Joe Sample sau Maroon 5. Cu toate acestea in fiecare din cele peste 100 de piese pe care le interpreteaza, se va simiti intotdeauna amprenta personala a celor de la The Groovies“, a mentionat Andrei Nedelcu, supervisor Hunter’s Pub.

Formatia se bucura de un real succes pe plan local. The Groovies onoreaza invitatii la deschideri de firma, receptii, concerte in aer liber sau diferite petreceri. Printre cei care apreciaza muzica formatiei se numara TVR Iasi, TVR 2, Radio Iasi, Ziarul de Iasi si Magic FM.

Concertul va incepe la ora 21, iar pretul unui bilet este de 15 lei. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0752.005.052.

INFO

Facebook/Hunter’s Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “Concert ”The Groovies” – Hunter’s Pub, 25 aprilie”

  1. Veronica C. says:

    Vom fi acolo!!!!!!!!Love THE GROOVIES!

Scrie un comentariu: