Concert Ten Years After & Riff

 

* luni 24 octombrie, ora 20.00 * Casa de Cultura a Studentilor

Iesenii au privilegiul de a se intalni la Casa de Cultura a Studentilor cu una din cele mai mari formatii de muzica rock: Ten Years After.

Legendara trupa britanica, care prin recitalul de la Woodstock ’69 a devenit celebra, a fost invitata pentru a sustine patru concerte in Romania:

23.10.2011: Bucuresti – Sala Palatului

24.10.2011: Iasi – Casa de Cultura a Sindicatelor

25.10.2011: Timisoara – Sala Filarmonicii

26.10.2011: Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor.

Ten Years After – The Woodstock legend comes alive – Romanien Tour 2011.

Energia veteranului Leo Lyons basistul care te cucereste instantaneu, Joe Gooch chitaristul care imbina perfect trecutul trupei cu prezentul, percutia inconfundabila si dinamica a lui Ric Lee si discretia  plina de nuante a clapelor manuite de Chick Churchill, toate astea alcatuiesc un tot unitar: formatia Ten Years After, recunoscuta si apreciata pentru tehnica instrumentala, profesionalismul interpretarii, muzica expresiva si comunicarea intensa simtita de fiecare spectator.

I’m Going Home, Hear Me Calling, I’d Love To Change the World. Love Like a Man, I Can’t Keep from Crying, Sometimes and Good Morning Little Schoolgirl sunt cateva dintre marile hit-uri Ten Years After care vor fi auzite la Iasi.

http://www.youtube.com/watch?v=TlxQcsP3uqI

In concert este invitat grupul Riff, exponent de seama al rock-lui romanesc, grup care abordeaza un hard-rock sanatos cu nuante de blues, o muzica din suflet. Un  recital cu parfum oldie al unor artisti talentati si experimentati, asa ar putea fi descrisa o aparitie Riff dupa 40 de ani de activitate.

Biletele pentru concerte se gasesc la caseria Casei de Cultura a  Studentilor Iasi sau pe www.vreaubilet.ro.

Pret bilet: in functie de categoria locurilor, intre 60 si 170 de lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: