Concert TAXI la Iași: Primii 20 de ani

Trupa Taxi te așteaptă la concertul său aniversar care marchează 20 de ani de carieră. TAXI au cântat nenumărate melodii de dragoste sau au criticat fără menajamente starea sociala și situația politică a României în cântece.

Iata doar cateva dintre ele: “Cele două cuvinte”, “Aici sunt banii dumneavoastră”, “Ai închis marea in ochi”, “Mi-e dor si doare”, “Cainele comunitar”, “Jumatatea mea”, “Cineva, înaintea ta”, “Criogenia Salveaza Romania”, “Despre smerenie”, “Nu mai ești” și multe multe altele. Vino la concert să le reasculți și să le retrăiești pe toate. Și nu în ultimul rând, să spui “La Mulți Ani, Taxi!”

Pentru că lui Dan Teodorescu – solistul, compozitorul si textierul trupei – îi place să spună lucrurilor pe nume și folosește un limbaj direct și elocvent, accesul va fi restricționat tinerilor sub 16 ani, care pot participa la spectacol doar cu acordul părinților.

BILETE

Pret bilete: intre 69-119 lei. Primii 100 de cumpărători beneficiază de un tarif preferențial al biletelor de intrare. Se pun la dispozitie 6 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

INFO

Ateneul Național din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: