Concert sustinut de Nastase Andrei (pian) si Cush Gisca (vioara) la Cafeneaua Kilometrul Zero/ 10 noiembrie

Concert sustinut de Nastase Andrei (pian) si Cush Gisca (vioara) la Cafeneaua Kilometrul Zero/ 10 noiembrieCafeneaua Kilometrul Zero de pe str. Lapusneanu organizeaza sambata seara, 10 noiembrie 2012 la orele 20.30 un cafe-concert sustinut de Nastase Andrei la pian si Cush Gisca la vioara.

Cafeneaua KM Zero promoveaza tinerele talente

O data la doua saptamani, localul situat pe strada Lapusneanu, langa Cinema Republica, gazduieste diferite concerte sutinute de copii talentati de la Colegiul de Arta “Octav Bancila”.

Iesenii talentati dornici de afirmare au acum ocazia sa arate lumii ce stiu. Cafeneau Kilometrul Zero din Iasi promoveaza tinerele talente. O data la doua saptamani, localul situat pe strada Lapusneanu, langa Cinema Republica, gazduieste diferite concerte sutinute de copii talentati de la Colegiul de Arta „Octav Bancila”. Acestea au loc de obicei sambata, de la ora 20.30.

“Suntem cu totii martori la muzica comerciala care se promoveaza in ziua de azi. Noi dorim sa oferim clientilor nostri altceva. Cu siguranta mai exista si iubitori ai muzicii clasice si exact asta vrem sa promovam. Tinerii au ocazia sa se obisnuiasca cu publicul, capata experienta si se fac cunoscuti, in timp ce clientii se pot bucura de muzica de calitate. Este o colaborare fructuoasa de ambele parti”, a punctat Ionut Iacob, administratorul cafenelei Kilometrul Zero (KM Zero).

Concert la Cafeneaua Kilometrul Zero

Printre tinerii care incanta publicul iesean se numara Andrei Nastase la pian si Cush Gasca la vioara, ambii elevi la Colegiul de Arta in clasa a XI-a. “Am ajuns sa colaboram cu KM Zero prin intermediul unei colege. Aceasta colaborare ne ajuta mai ales pentru reclama. Am cantat in cafenea, ne-a auzit lumea si apoi am fost chemati sa cantam si in alte cafenele din zona”, a mentionat Andrei Nastase. Tinerii canta si la Palas Mall, ajungand sa aiba pana la trei concerte pe saptamana. Pe viitor doresc sa-si formeze o trupa si sa participe la diferite evenimente, iar in ceea ce priveste scoala, odata terminat liceul vor sa ajunga la Conservator in Bucuresti sau in strainatate.

“Asteptam toti tinerii talentati care doresc sa se afirme. Vor da o mica proba initial dupa care le vom pune localul la dispozitie, putand sa-si invite prietenii la demonstratii”, a adaugat adminstratorul KM Zero.

Localul a fost deschis pe 10 iunie, dispune de 30 de locuri si poate fi inchiriat pentru diferite evenimente. Tinerii, si nu numai, care doresc sa arate publicului cat de talentati sunt pot afla mai multe informatii sunand la numarul de telefon 0769.324.033.

Amatorii de astfel de evenimente se pot tine la curent cu noutatile accesand pagina de Facebook a cafenelei.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro; Autor: Gabriela Curelaru

INFO

Cafeneaua Kilometrul 0

Adresa: Lapusneanu, nr. 4, Iasi, Romania
Program: luni – Duminică:    08:00 – 12:00
Telefon: 076 932 4033

www.facebook.com/pages/Cafeneaua-Kilometrul-Zero

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: