Concert Subcarpaţi @Underground Pub, 1 noiembrie 2015

subcarpati-underground

AMANAT!

“Prieteni,
suntem încă înmărmuriți de tragedia care a avut loc aseară în București. Gândurile noastre se îndreaptă către cei care au avut de suferit, familiile și prietenii lor, iar în contextul doliului vom amâna evenimentul programat pentru mâine.
Ajutați cum puteți. Aveți grijă de voi.” Subcarpaţi

Pe la noi prin Iaşi… se întorc cei de la Subcarpaţi. Îi ştiţi, îi iubiţi, îi iubim! Duminica, 1 noiembrie 2015, de la ora 20:00 ne vedem cu toata trupa în Underground Pub.

E trupa care reuşeşte să ne aducă folclorul atât de aproape de urechi şi de suflet încât nu poţi să nu închizi ochii şi să fredonezi alături de ei! E trupa pe care fiecare dintre noi a învăţat practic să o aprecieze în felul său.

Subcarpaţi este un manifest cultural contemporan. Subcarpaţi este un proiect muzical demarat în 2010 de solistul trupei Şuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground şi constă în general în reinterpretări ale unor piese din folclorul românesc pe ritmuri moderne. În proiect au fost sau sunt implicaţi mai mulţi artişti precum Gnom (Raparta), DJ Limun din Timişoara, Mara şi Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Vali Umbră, Argatu’, Esqu, Georgiana Mănăilă din Bucureşti şi alţi colaboratori. De asemenea, proiectul este susţinut de zeci de trupe şi artişti: AFO, Geneza, Chimie, OCS, Dj Crissss şi nu numai.

Trupa a fost descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept un mix exploziv între vechi şi nou. E o combinaţie eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk româneşti şi cântecelor de unitate, instrumente tradiţionale şi ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop şi dancehall. wikipedia.org

Tot sub umbrela Subcarpați s-au lansat și albumele semnate de Argatu. Toate albumele pot fi descărcate de pe www.subcarpati.com

Albume de studio: Subcarpaţi (2010); Underground Folclor (2012); Pielea de gaină (2014). Compilaţii: Culese din cartier (2011).

REZERVARE

In zilele de vineri, 30 octombrie si sambata, 31 octombrie, dupa orele 20:00 puteti achizitiona in avans bilete pentru concertul Subcarpati (numar limitat), din incinta clubului! Pret: 30 lei!

Rezervare la telefon: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: