Concert SPIN, in Bar Hand

Sambata, 12 martie, ora 21.00, Bar Hand va asteapta la un concert sustinut de trupa Spin.

Pret bilet: 15 lei.

Abordand stilul pop-rock si avand o orchestratie bine pusa la punct, trupa SPIN mizeaza pe o conceptie noua din punct de vedere muzical si pe naturalete in exprimare, elemente menite sa ajunga chiar la sufletul publicului. Prezentandu-se in primul rand drept o “echipa sincera”, cei de la SPIN spera ca vor fi rasplatiti de public pe masura si vor ocupa primele locuri atat in topuri cat si in inimile ascultatorilor.

Trupa a debutat… in iunie 2004 o data cu participarea la preselectia festivalului “Cerbul de Aur” cand au captat atentia iubitorilor de muzica cu piesele “Nimeni pe drum” si “Again”. Desi la Brasov nu au reusit sa ocupe unul din locurile castigatoare, cei cinci componenti ai trupei SPIN au castigat foarte multa popularitate atat in randul publicului, dar mai ales in randul reprezentantilor mass-media, care i-a sustinut inca de la prima aparitie.

Albumul de debut se numeste de asemenea SPIN si cuprinde noua piese compuse in mare parte de Catalin Tuta-Popescu (sapte piese), celelalte doua fiind compuse de unul dintre vocali, Marius Popa. Versurile sunt scrise de Catalin Tuta-Popescu, Marius Popa si Roxana Andronescu. Primul single extras de pe albumul de debut este “Nimeni pe drum”, o alegere foarte inspirata, dovada fiind evolutia spectaculoasa a piesei care a ajuns hit inaintea lansarii oficiale a albumului, situandu-se pe primele locuri in topurile celor mai representative posturi de radio si televiziune.

Al doilea album semnat Spin a fost lansat in anul 2006 si se intituleaza “Natural”. Pana in prezent trupa a promovat doua single-uri de la materialul discografic : “Ploaia”, si “Sunt fericita”.

SPIN – Amintirea ta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: