Concert Spike in Underground/ 15 februarie

Concert Spike in Underground/ 15 februarie iasi afis www.iasifun.roPe 15 februarie 2013 in club Underground sunteti invitati la un concert hip-hop cu Spike.

DESPRE

Spike (Paul Mărăcine) își începe cariera în 2002, când ia naștere colaborarea cu trupa Cosa Nostra în urma unui demo trimis pentru un concurs. Tot un demo a fost si “Nimic personal”, trimis de această dată către Roton. Piesa a fost acceptată și inclusă pe compilatia “Loop Records”. Albumul său de debut este lansat în 2006 prin Roton (distribuit de Sincron).

Un an mai târziu este fondat label-ul Okapi Sound, iar Spike începe să lucreze la cel de-al doilea album. În paralel, dezvoltă o altă pasiune: regia. În 2008 realizează primele videoclipuri, pentru piesele “Volumu’ la Maxim…ilian!!!” (Maximilian) și “Sufletul orașului” (Bitza). Fondează propria casă de producție video, Evil Twin Studio, cu ajutorul căreia realizează în următorii ani videoclipuri pentru mai mulți artiști români: “Tu” (Guess Who și Spike), “Unu Altu” (Guess Who), “Da-te mai așa”, “Prea mult fum” și “Turbofin” (Grasu XXL), “Danca Bonito” (Narcotic Sound), “Sexy” (Andreea Bănică), “Hot Spot” (Lora), “Ring the alarm” (Connect-R).

În decembrie 2009, Spike lansează al doilea album, “Rămânem prieteni”. Acesta este distribuit împreună cu Gazeta Sporturilor și a fost realizat cu ajutorul Cat Music. Single-urile extrase de pe material au fost “Tu”, “Banii”, “Scandal” și “Realitate”. În 2011, Spike lansează piesa “Îți pare rău”, interpretată în premieră la Romanian Music Awards 2011. În vara anului 2012 începe promovarea piesei “Lumea mea”, colaborare cu Guess Who.

UNDE

Underground Pub

Galeriile Comerciale “Stefan cel Mare”, Iasi, Romania

www.facebook.com/Undergroundthepub

BILET

15 lei

VIDEO

INFO

www.spike.ro

www.facebook.com/spikeromania

Eveniment FB: www.facebook.com/events/476047855776622

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: