Concert Snails

Dupa ce formatia Alternosfera a pus o „virgula” la Iasi, Asociatia Tinerilor Basarabeni va aduce, in cadrul FestudIS, o noua trupa de succes de celalalt mal al Prutului. Este vorba despre formatia Snails, melodiile careia sint deja cunoscute publicului amator de rock alternativ.

Cei patru baieti care au debutat in Chisinau acum 14 ani sint cunoscuti atit pentru muzica lor, cit si pentru campaniile inedite prin care au facut cunoscuta aceasta muzica. De asemenea, Snails au initiat si campanii de diminuare a piraterii online in domeniul muzical. Piesele pentru care „melcii” au devenit faimosi, cu o viteza necaracteristica molustei care ii reprezinta, sint „Undeva”, „Fata cu ochii verzi” sau „Pistol cu capse”, dar si atitudinea lor definita prin albumul „Nu-mi pasa” a contribuit la situarea lor in topul celor mai cotate trupe din Basarabia.

„Faptul care ne-a facut sa incepem sa cantam a fost pasiunea pentru muzica britanica si excesul de energie pe care o au reprezentantii speciei noastre la virsta de 18 ani. Astfel am inceput sa investim energie si timp in muzica. Si am fost norocosi pentru ca altfel, probabil, am fi stat pana acum la Clubul Orasenesc al amatorilor de Hochei Subacvatic”, spune Lilian pentru Musicmix.

Concertul va avea loc miercuri, 11 mai, in Cortul Ursus de linga Universitatea ”Petre Andrei”, de la ora 22.00, iar „incalzirea” va fi asigurata de trupa ieseana MAT si chisinauenii de la Paralela 47.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

UNIVERSITARIADA 2020

Gala team ADventure, Ediția a XIII-a

Festivalul national de dans ”IaSi Danseaza” | ONLINE

Ultima fotografie a lui Nicolae Grigorescu va fi scoasă la licitație

Scrie un comentariu: