Concert SKA-NK la Teatru FIX

concert-skank-teatru-fix-afis-16-mai-2014În data de 16 Mai 2014, trupa de pop / punk / ska / reggae / rap / whatever SKA-NK vine pentru prima dată la Iași la FiX!

DESPRE

SKA-NK este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimărene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, cei 5 membri actuali ai trupei au hotărât ca numele formaţiei să fie o abreviere a stilurilor principale care îi definesc: ska + punk = SKA-NK. Mai mult, în piesele lor se observă şi influenţe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versurile pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăzneţe.

La data de 28 Decembrie 2011, trupa a lansat albumul de debut “SUNTEM LA TELEVIZOR”, iar, pe 16 Septembrie 2012, a fost lansat primul lor videoclip oficial, aparţinând piesei “M-AM SĂTURAT DE PLOAIE.”

Combinaţia aparte de rap cu rock din piesa “NU MAI STA ÎN SPATE” a reprezentat un mare succes printre ascultători, fiind difuzată, timp de 2 luni (Iulie – Septembrie 2012) în Top 40 Radio Guerrilla, ajungând până pe locul 5. Piesa “BOXELE, ROŢILE” a fost al doilea single difuzat în heavy rotation de Radio Guerrilla, la începutul anului 2013.

Pe data de 15 Octombrie 2012, SKA-NK a susţinut primul concert acustic. Acesta a avut loc la Radio Guerrilla, în cadrul emisiunii GuerriLIVE Acoustic Session.

  • În deschidere: The Curls (concertul de lansare al trupei)!

BILETE

Suport : 10 lei

REZERVĂRI

Rezervări la  www.teatrufix.ro sau la 0724 921212

UNDE

Teatru FiX Iaşi, str. Cuza Vodă, nr. 10

www.teatrufix.roteatrufix@yahoo.com

www.facebook.com/teatru.fix.1 / www.facebook.com/cafeneafix

Pagina evenimentului: www.facebook.com/events/668281939891793

INFO

www.youtube.com/user/SkankVideosTv

www.facebook.com/skaaaa.nk

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: