Concert Sișu Tudor în Iași

Concert Sișu Tudor în Iași/ afis undergroundPe data de 14 iunie SISU TUDOR va sustine la IASI in UNDERGROUND PUB, primul concert din acest an. Pe scena vor mai urca ROBERT DRG si DJ GRIGO, deschiderea fiind asigurata de BOALĂ, VAX si ZAR MURDAR. Accesul in locatie se va face incepand cu ora 20:30, biletul putand fi achizitionat de la intrare la pretul de 20 RON.

SIȘU TUDOR

Tudor Sișu s-a născut în data de 21 noiembrie, 1977 în București. Nu și-a cunoscut tatăl, doar mama, care lucra până noaptea târziu, motiv pentru care a trăit mai mult pe străzi. În 1996 a înființat formația Il-egal, iar un an mai târziu din cauza unor neînțelegeri, a intrat în La Familia. „Îmi place să fiu lider, în cartierul meu am învățat să fac bani din orice” – spune el.

În ceea ce privește scandalul în care a fost implicat, spune că cine vrea să audă parerea sa despre droguri, să asculte melodia „Drogul Meu”. Printre preferințele sale se numără 2 Pac, Snoop Dogg, Warren G, Mc Eight, Siem 50 Cent, Eminem, Nate Dogg, Cypress Hill și Linkin Park. De asemenea, se declară pasionat de istorie, mai ales de cea a celui de-al doilea război mondial. Continuarea pe pagina de Facebook a lui Sișu.

BILETE

Preț bilet: 20 lei la intrare

INFO

http://sisutudor.ro/

https://www.facebook.com/SisuTudor

Pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/166403393530460

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: