Concert şi foc de artificii/ Sarbatorile Iasului, 14 octombrie 2012

concert 14 octombrie - palatul culturii 640

Connect-R, Taxi si Smiley ii vor incanta pe spectatori de Sfanta Parascheva, pe 14 octombrie. Concertul va fi deschis de mai multe trupe din Iasi, printre care si Cross Medio.

  • 18.00, Esplanada Palatului Culturii

Organizator: Primăria Municipiului Iaşi

ARTISTI

  • Connect-R

Pe numele sau adevarat Stefan Mihalache, este un cantaret roman de muzica dance, desi debutul si l-a facut cu muzica hip-hop.

Stefan Mihalache – baiatul care mai tarziu avea sa devina artistul pe nume Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. Cariera sa artistica a inceput la varsta de 8 ani, cand a fost selectionat in grupul „Primavara”, dar nu in calitate de cantaret, cum v-ati fi asteptat, ci in calitate de dansator, acesta invatand toate tainele dansului modern.

Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R, acesta dedicandu-i mare parte din timp, ascultand muzica celor de la The Fugees, Jeru The Damaja, Nas, Non-Fiction, Wu Tang etc.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/connectrofficial sau www.connect-r.eu


  • Trupa Taxi

Trupa TAXI a aparut la initiativa lui Dan si a lui Adrian, care la vremea aceea cantau intr-o fomatie numita “Altceva”. Urmatorul care s-a alaturat proiectului a fost George, un vechi cunoscut. Le mai lipsea doar un tobosar. In urma auditiilor ce au urmat alesul a fost Lucian.

În prezent, Taxi înseamnă: Darius Neagu (tobe),Kerezsi Csongor (chitară bas), Cantemir Neacșu(chitară electrică),  Vicky Sava (voce), Mugurel Coman (clape) și Dan Teodorescu (voce, chitară acustică).

Mai multe detalii pe www.trupataxi.ro, www.facebook.com/trupaTAXI si www.bestmusic.ro.


  • Smiley

Smiley, pe numele sau adevarat Andrei Tiberiu Maria, este un cantaret de muzica pop si dance, nascut la data de 27 iulie 1983, in Pitesti.

In 2001, la propunerea lui CRBL s-a alaturat trupei SIMPLU. Si-a facut debutul in cadrul formatiei odata cu hit-ul `Oare stii`, de pe albumul cu acelasi nume. Alaturi de Simplu, Smiley a mai scos albumele cu vanzari record in Romania: `Zece` (2004), `RMX Simplu` (2006), `Simplu Best Of` (2006), `Oficial imi merge bine` (2006).

Detalii pe www.smileyonline.rowww.facebook.com/smileyonline si www.bestmusic.ro.

Program complet – Sarbatorile Iasului

www.iasifun.ziaruldeiasi.ro/sarbatorile-iasului-2012-program-complet

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: