Concert si foc de artificii | Revelionul Sperantei

Super concertul din noaptea de Revelion se va desfășura în Piața Palatului Culturii, va începe în jurul orei 20.00 și va fi susținut de Direcția 5, Mircea Baniciu & Ovidiu Lipan Țăndărică Project, Nicoleta Nucă, Alexandra Ungureanu, Admiral C4C și artiști ieșeni.

La miezul nopții va fi organizat, timp de aproximativ zece minute, tradiționalul foc de artificii. Programul se va încheia cu un ultim moment muzical, care va dura maxim 20 de minute.

Valoarea totală a cheltuielilor pentru manifestările din seara de Revelion se ridică la circa 600.000 lei. Edilul-șef al Municipiului Iași a mai spus că reprezentanții Primăriei vor lua măsuri pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Din cauza situației pandemice, ne-am propus un program artistic mai redus față de anii precedenți. Mai mult, vom lua măsuri suplimentare de evitare a infectării. Trebuie să avem și o analiză rațională. Toți cei care nu vor fi afară, vor fi în spații închise, iar riscul de infectare pentru cei care vor veni la concert este mult mai redus față de cel al căror vor sta în interior. Oricum, vom pune la dispoziție mască pentru fiecare participant, iar fiecare sector va avea o persoană care să supravegheze ca fiecare participant să poarte mască de protecție”, a spus primarul Mihai Chirica.

Programul transportului public va fi prelungit pe 31 decembrie 2021, până la ora 02:00, pentru a facilita ieșenilor participarea la evenimentele organizate în ultima noapte din acest an. Începând cu ora 17:00, mijloacele de transport de pe traseele 9 și 28 vor circula deviat, între Târgu-Cucu și Podu Roș, pe Strada Sf. Lazăr. Mijloacele de transport vor circula pe traseele deservite de Revelion la fiecare 30 de minute, ultimele plecări de la capetele de linie fiind la ora 1:30.

INFO

Primaria Iasi

www.primaria-iasi.ro

www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: