Concert Romano Butiq, Alex Jaxx, Sean Jay Dee & Excentric si proiectii surpriza

Alex Jaxx, Sean Jay Dee & Excentric sunt unii dintre putinii artisti din industria muzicii house din Romania si Europa care practica conceptul de Live Act – Dj – Instrumentist. Ei vor imbraca muzica electronica in influente funky-jazz, intr-un stil propriu, modern, dar si foarte energic. La atelierul Romano ButiQ, ei vor fi insotiti si de Sergio Ferat (vocal Mc – Germania)

Ai dat vreodata cu ciocanul in cupru pentru a face un alambic de tuica? Hai sa vezi cum e! Te invata mestesugarii Atelierului Romano ButiQ, de marti pana duminica, intre 16:00 si 20:00, pe bd. Independentei, nr 166 – fosta piata Dimitrov

INTRAREA ESTE LIBERA!

Atelierul Romano ButiQ face parte din “Romano Cher – Casa Romilor”, proiect cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltare Resurse Umane 2007- 2013 (56327) si are ca obiectiv principal readucerea pe piata economica si in viata activa a comunitatii pe meseriasul traditional de etnie roma. Proiectul se desfasoara in perioada iunie 2010 – februarie 2013.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: