Concert Romano Butiq, Alex Jaxx, Sean Jay Dee & Excentric si proiectii surpriza

Alex Jaxx, Sean Jay Dee & Excentric sunt unii dintre putinii artisti din industria muzicii house din Romania si Europa care practica conceptul de Live Act – Dj – Instrumentist. Ei vor imbraca muzica electronica in influente funky-jazz, intr-un stil propriu, modern, dar si foarte energic. La atelierul Romano ButiQ, ei vor fi insotiti si de Sergio Ferat (vocal Mc – Germania)

Ai dat vreodata cu ciocanul in cupru pentru a face un alambic de tuica? Hai sa vezi cum e! Te invata mestesugarii Atelierului Romano ButiQ, de marti pana duminica, intre 16:00 si 20:00, pe bd. Independentei, nr 166 – fosta piata Dimitrov

INTRAREA ESTE LIBERA!

Atelierul Romano ButiQ face parte din “Romano Cher – Casa Romilor”, proiect cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltare Resurse Umane 2007- 2013 (56327) si are ca obiectiv principal readucerea pe piata economica si in viata activa a comunitatii pe meseriasul traditional de etnie roma. Proiectul se desfasoara in perioada iunie 2010 – februarie 2013.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: