Concert Rock in parcare

* Joi, 12 mai, ora 20.00, parcare Casa de Cultura a Studentilor

Bucovina
Este una dintre cele mai proeminente trupe ale metalului autohton, cu o experiență de peste 10 ani, timp în care a concertat de enumarate ori în compania unor nume grele din Europa (Finntroll, Eluveitie, Moonsorrow, Korpiklaani), invitată la cele mai pretigioase festivaluri naționale, întruniri ale cluburilor moto cu renume și care în ultimii 5 ani s-a menținut în primele 4 locuri ale topurilor naționale de specialitate.
Practicând o combinație de succes între folk și heavy metal, Bucovina a reușit să își atragă fani atât din rândul adolescenților cât și din rândurile rockerilor de peste 40 de ani; alternând între melodie și agresivitatea specifică metalului și refrenele catchy și un show încărcat de vitalitate și energie, Bucovina a adunat pe parcursul anilor aprecierea multor organizatori de evenimente.

Hungover
Matei Vornicu (chitară), Iuliu Zamfirescu (bass), Bartice Bogdan (tobe) și Matei Rusu (voce) au demarat un proiect musical pentru unele activități din cadrul liceului Emil Racoviță. Din anul 2009 și până în prezent, Hungover face parte din proiectul “Susține artiștii ieșeni” și a fost remarcată ca o trupă debutantă cu potențial. În Octombrie 2010 trupei i s-a alăturat un nou vocalist, respectiv Tudor Lupașcu.
http://www.myspace.com/hungoverband

Aamon
Componența: Lorena (voce), Radu (clape), Dorian (chitară), Adrian (bass), Codrin (tobe).
Genul: Simphonic metal cu influențe orientale și medieval.
http://www.myspace.com/aamonband

Fingerprint
Gen: Alternative/Grunge/Art rock
Membrii: Vlad (chitară , voce)
Bogdan (chitară)
Mihai (tobe)
Iulian (bass)
Site: www.myspace.com/finger.print

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: