Concert Robin and the Backstabbers

Sambata, 3 martie, trupa ROBIN AND THE BACKSTABBERS, va sustine un concert in Iasi, in BAR HAND, incepand cu ora 21:30.

De la infiintare (aprilie 2010) si pana in prezent, trupa ROBIN AND THE BACKSTABBERS a obtinut Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers, a sustinut un concert in Rep Moldova in cadrul festivalului “Acoperire Culturala” din Chisinau, a deschis pentru trupele Whitest Boy Alive (GER&NOR), Obits (USA) si British Sea Power (UK).
De asemenea, a sustinut concerte in Bucuresti, Cluj, Galati, Curtea de Arges, Iasi, Chisinau, Padina Fest, Vama Veche, Targu Mures, Timisoara. Trupa s-a bucurat de o aparitie speciala in revista ELLE, editia iulie 2011 si se numara printre artistii recomandati de catre Decat o Revista pentru a fi urmariti in anul 2012.

Trupa este recunoscuta pentru piesele “Vanatoare Regala”, “Iguana facatoare de minuni” si “Soare cu dinti” care s-au aflat timp de mai multe saptamani in heavy rotation in playlisturile Radio Guerrilla & Radio City FM, cat si pe podiumul topurilor acelorasi posturi de radio.

Din 14 februarie, ROBIN AND THE BACKSTABBERS se afla in playlistul Radio Guerrilla, cu noul single, “(in 3 minute) Masina 682”, acest “mars triumfal al unei armate invinse”, cum declara solistul trupei, Andrei Robin Proca.

http://soundcloud.com/robinandthebackstabbers
http://www.youtube.com/user/RatBackstabbers

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: