Concert Robin and the Backstabbers în Underground

Robin and the Backstabbers vor sustine un nou concert in Iasi. Trupa revine, in Underground Pub, cu entuziasm si cu piese noi, de pe viitorul album, Arhangel’sk, ce urmeaza a fi lansat in primavara lui 2014. Trupa Robin and the Backstabbers îsi va răsfăta fanii cu un concert demn de toată lauda.

Sîmbătă, 2 noiembrie, Robin and the Backstabbers va susţine un concert LIVE în Underground Pub. Concertul de sîmbătă seara va aduce noutăti vizuale extraordinare pentru publicul iesean. Evenimentul începe la ora 20.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

Concertul va fi anunţat si prin intermediul unei conferinţe de presă, care va avea loc la Cărturesti Palas Mall, sîmbătă, 2 noiembrie,  ora 13.00. Acolo, fanii sunt invitaţi la un dialog cu cei din trupă, iar presa este invitată pentru a afla noutăţile din cadrul formaţiei.

After -party DJ INFLEX!!!

  • In deschidere THEORY OF MIND
  • AFTER PARTY DJ INFLEX

BILET

Evenimentul începe la ora 20.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

REZERVARI

Telefon: 0735004001

ROBIN AND THE BACKSTABBERS

Robin and the Backstabbers este un grup de pop melodramatic din Bucureşti, înfiinţat în 2010. Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan(tobe) şi Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară). Formaţia s-a bucurat de un anume magnetism încă de la început, câştigând Premiul Publicului la ediţia din 2010 a competiţiei Stufstock Newcomers. În luna aprilie a acestui an, în cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câştigat 2 premii: BEST ALTERNATIVE ROCK şi ARTISTUL ANULUI 2012.

INFO

www.robinandthebackstabbers.com

www.youtube.com/user/fonogramstudios

www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers

EVENT: www.facebook.com/events/170210733182340/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: