Concert ROA în Underground Iași

concert-roa-system-of-sound-underground-iasi-afis-16-noiembrie-2013Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, sunteți așteptați la concertul ROA din Underground Iași.

DESPRE ROA

Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag ( UNU’ ) si Cezar Stanciulescu ( Junkyard ).

Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata de 10 noiembrie 2010, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”, single ce s-a auzit prima data pe Radio Guerrilla, urmand a fi preluat de catre toate radio-urile din tara si din Bucuresti. In prima jumatate a anului 2011, “ Ne Place “ ajunge sa se claseze pe prima pozitie in topurile muzicale si sa se transforme in cel mai difuzat cantec din fm-ul romanesc.

Compozitiile pieselor sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan se foloseste de experienta de regizor, semnand astfel si regia videoclipurilor R.O.A. Dupa trecutul glorios cu Suie Paparude ( 2003-2009 ), Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale. Din mai 2011, un nou membru se alatura trupei. Cristin Negriuc este numele lui si va raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara.

Pe 25 mai 2011, R.O.A. lanseaza primul album ce se intituleaza ” ARTIFICIAL ” . Un material compus din 19 track-uri, ce include si piese anterioare semnate de Junkyard, extrase de pe albumul “Arpegaut ” din 2009 ( Discobar, Police Line ) si update-ul piesei ” Natiune de Emsii” din 1999, toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera R.O.A.

In noiembrie 2011, R.O.A. lanseaza cel de-al II-lea videoclip din istoria trupei “ Sonata In La Minor” . Single-ul nu se regaseste pe albumul “Artificial” , dar se bucura de statutul de bonus track, fiind caracterizat genului electro cu influente dubstep si hip-hop.

La inceputul anului 2012, R.O.A. lanseaza primul concurs de remixuri adresat tinerilor producatori. “ Electronique Simpatique “ extras de pe albumul “ Artificial” este remixat de peste 40 de ori. Pe 4 aprilie 2012, R.O.A. face public si videoclipul noului single. De data aceasta avem parte de o abordare putin diferita, dar la fel de directa, electronica sau ironica, in stilul caracteristic R.O.A.

Pe 9 iulie 2012, cei trei Rise Of Artficial lanseaza single-ul “ D-AIA “ , un cantec ce se bucura de un succes aproape la fel de mare ca si cel obtinut de binecunoscutul “ NE PLACE” . Videoclipul “ D-AIA “ se remarca printr-un colaj extras din concertele sustinute de trupa la festivaluri precum : B’estfest, Solid Like Rock, Peninsula, dar si extrem de multe alte cadre cu personaje din lumea muzicala si media: membrii trupei Parazitii (20CM Records ), Adrian Despot ( Vita de Vie ), Dan Amariei ( O.C.S. ), Deliric 1 ( C.T.C. ), Dj Hefe ( Coma ), Les Elephants Bizarres, The Moood, Electric Brother, Matze, Dru Klein, Dj Marika, Dj Gojira, Marius si George Vintila, Bogdan Serban….etc…etc..

In primava aceasta, dupa numeroase auditii live in concertele lor prin tara, R.O.A. a lansat cel de-al treilea single de pe viitorul album, “LA RASARIT”. Piesa descrie perfect starea care ne incearca dupa o noapte nedormita, pe plaja, cand lumina soarelui ne stinge gandul.

La inceputul verii, R.O.A. a dat-o “PE PACE”, invitand publicul si de data aceasta sa imbratiseze beat-uri pe nisipuri. Va intrebati de unde vine “PE PACE”? Junkyard spune ca “piesa este un episod vesel din lunga recesiune fierbinte. Este, de fapt, un protest deghizat in acorduri majore si versuri pentru toata lumea. “Da-mi banii” ar fi numele de cod al piesei, insa senzatia post auditie e simpla dorinta de a participa la tot ce se deruleaza pe o plaja de la apus la rasarit, pe pace.”

REZERVARE

Tel: 0735004001 (intre 16:00 – 24:00)

UNDE

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.facebook.com/Undergroundthepub

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/573621352705134

INFO

www.roamusic.ro

www.youtube.com/ROAOfficialChannel

www.facebook.com/roamusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: