Concert Revelion 2013 pe Esplanada Palatului Culturii din Iași

Concert Revelion 2013 pe Esplanada Palatului Culturii din Iași afisPrimăria Municipiului Iaşi oferă ieşenilor şi în acest an un concert în aer liber şi tradiţionalul foc de artificii în noaptea de Revelion 2013. Pe esplanada Palatului Culturii, ieşenii sunt invitaţi să petreacă împreună trecerea în 2013.

In deschiderea concertului au fost invitate sa cante mai multe formatii si artisti locali, dupa care vor urca pe scena artistii contractati de Primarie. „Deocamdata nu a fost stabilita ordinea in care vor concerta trupele contractate, abia luni dimineata (astazi, n.r.) vom avea programul complet“, ne-a declarat Cosmin Coman, seful Directiei Dezvoltare si Proiecte Europene.

Totusi, iesenii ii vor putea asculta in aceasta seara pe cei de la trupa “Hara“, cu celebra piesa „Muro Shavo”. Cici&Anushka vor urca pe scena cu ultimul lor hit „Run Away”, iar in repertoriul artistilor DJ Sava si Misha se va afla cu siguranta piesa „Give it to me”. La concert va fi prezent si unul din finalistii de la “Vocea Romaniei”, Tibi Scobiola, concurent antrenat de Smiley. Pe scena din fata Palatului Culturii vor mai urca DJ Project & Adela Popescu si Nick Kamarera feat. Alinka. Fiecare artist va canta cate 30-40 de minute, iar Primaria va achita pentru onorariile artistilor 24.300 euro. Cea mai scumpa trupa este DJ Project & Adela Popescu, pentru care se va plati 5.000 de euro.

Momentul de gala al serii va fi, fara doar si poate, cel al artificiilor de la miezul noptii. Reprezentantii municipalitatii au dorit ca focul de artificii din acest an sa contina elemente noi fata de anii anteriori. Focul de artificii va dura 17 minute si va costa 17.000 de euro. „Vrem sa pregatim un foc de artificii diferit, deosebit, cu multe elemente de noutate, precum cel care care a fost premiat la un festival international. Va fi diferit ca puncte de tragere si forme“, a completat Cosmin Coman.

Vor mai fi amplasate patru ecrane care sa ii ajute pe spectatorii prezenti sa vada ce se petrece pe scena. Doua ecrane vor fi montate in lateralele scenei, iar alte doua spre bulevardul Stefan cel Mare si strada Anastasie Panu.

ARTISTI

Pe scenă vor urca şase formaţii, iar ora 0 a noului an va fi întâmpinată cu un foc de artificii.  Vor cânta pentru publicul din Iaşi: HORA, DJ SAVA &MISHA, CICI &ANUSKA (ex SISTEM), NICK CAMARERA feat ALINKA, HARA, DJ PROJECT& Adela Popescu.

Concertul este programat pe 31 decembrie 2012 de la ora 20.00 şi se va termina în 2013, la ora 2.

SPOT VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=hZDziGRcfKA

Vezi aici ofertele localurilor din Iasi: www.iasifun.ziaruldeiasi.ro/oferte-revelion-2013

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: