Concert Relative in Underground/ 22 februarie

Concert Relative in Underground/ 22 februarie afis iasi www.iasifun.ro

DESPRE

Relative e trupa clujeana de rock alternativ care si-a inceput activitatea sustinand concerte la inceputul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistilor Tiber El Magico ,Posset Gayway precum si a chitaristul care compune instrumentalul, Lucian Csibi.

Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus mentionati, impreuna cu tobosarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu , isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-à-vis de sistem.

Fiind constienti de micile vicii ale ascultatorilor, trupa Relative nu promoveaza consumul de substante, nici unul dintre versuri nu contine un astfel de mesaj.

Evoluand in stil fast-food Relative a reusit sa sustina concerte pe meleagurile natale , fiind invitati la festivale ca: Bucovina Rock Castle, TIFF, IRAF , Up-Down Cup , Drop n Roll , (downhill) ,STUFSTOCK 2009 din Vama Veche si PENINSULA

Fiind o trupa tanara, Relative se bucura de astfel de feedback-uri pozitive, fiind deschisa in acelasi timp chiar si posibilelor critici, considerandu-le o sursa de dezvoltare. (www.facebook.com/relativeband)

VIDEO


INFO

www.relative.ro

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/599098956772874

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: