Concert RedBlonde, in Dublin Pub

Daca mai vechi inseamna mai bun, trupa Red Blonde isi provoaca fanii din Iasi la o degustare de hituri in Dublin Pub, duminica, 27 februarie, de la ora 21.00.

Pret bilet: 30 lei

“Veveritele lui Maruta”, Alina Chinie si Madalina Petre impreuna cu cei sapte muzicieni, membri ai trupei Red Blonde, isi invita publicul din zece orase ale tarii la o degustare de hituri. Seria de concerte debuteaza cu evenimentul din 18 februarie, din Coyote Cafe, din Bucuresti. Incepand cu aceasta data, cea mai buna muzica din anii ’70 pana astazi va fi cantata live de trupa RedBlonde, in seri de vineri, sambata si duminica, in cluburi din orasele Iasi, Buzau, Focsani, Craiova, Slatina, Cluj, Sibiu, Pitesti si Brasov.

Componenta trupei Red Blonde: Alina Chinie – vocal, Madalina Petre – vocal, Mihnea Stanescu – clape, vocal, Serban Cazan – clape, vocal, Alberto Mantoiu – chitara, Laurentiu Horjea – bass, Nicu Lichirie – tobe, Florian Radu – trombon, Serafimovici Sebastian – trompeta, chitara.

“Pe 27 februarie, va asteptam in Dublin Pub, sa continuam, in verva si cu multa distractie, primul nostru turneu! Veti petrece alaturi de zeci de invitati speciali, din toate topurile internationale si nu veti fi dezamagiti. Luati-va prietenii si simtiti-va ca acasa, pentru ca noi vom fi acolo sa ne asiguram ca primti exact ce meritati!!!”, promite Alina Chinie.

“Prin acest turneu, avem sansa sa ne intalnim fanii si speram ca acestia sa vina in numar cat mai mare, in fiecare dintre orasele in care avem concerte. De asemenea, e o ocazie minunata de a face cunoscuta trupa Red Blonde, o formula artistica prin care noi ne exprimam de doi ani, in paralel cu activitatea din televiziune. Ne dorim sa readucem aminte publicului de cea mai buna muzica a ultimilor 30 de ani, sa ne distram impreuna si sa revenim cu drag in cluburile care ne vor gazdui. Pana la sfarsitul anului, ne-am propus sa ajungem si in alte orase pe care, din motive obiective, n-am reusit sa le cuprindem in acest turneu”, a declarat jumatatea blonda a formatiei, Madalina Petre.

Informatii si detalii despre programul turneului: http://www.facebook.com/pages/redblonde/268961882535

RedBlonde – Ce-as fi fost, daca n-ai fi existat

http://www.youtube.com/watch?v=H65s5l8G7nk&feature=related
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Trenul disperării. Acea duminică | Ateneul National Iasi

Orchestra de tineret a Iașului | Amfiteatrul Palas

Anii noștri de glorie | Cinema Ateneu

Neidentificat | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: