Concert RAVA la ArtHouse Central Iași

rava-czc-concert-arthouse-central-iasi-afis-24-ianuarie-2014Vineri 24 ianuarie, începând cu ora 22.00, vă așteptăm la ArtHouse Central pentru un eveniment ce are drept cap de afiș concertul trupei ieșene RAVA. Concertul va fi însotit de vizualele artistului video, Andrei Cozlac.

DESPRE

RAVA a apărut în anul 2005, când Lucian Curelariu (voce și chitară armonie) și Bogdan Hapliuc (chitara solo, voce) s-au intalnit la Iasi, hotărând înființarea trupei și alegând numele de RAVA.

Primul concert a avut loc intr-un club din Suceava, iar primul premiu important a venit dupa cateva luni la Festivalul de Muzica Gaudeamus de la Brasov. Li s-a oferit ocazia sa inregistreze doua melodii si asa si-au facut aparitia Down This Road si Feel You. Apropierea de Casa de Cultura a Studentilor din Iasi le-a adus si primul concert in deschiderea unui trupe consacrate, la FEstudIS cantand inaintea celor de la Zdob si Zdub.

Au urmat modificari de efectiv si de stil, insa in 2008 Rava a inceput sa se defineasca ca o trupa de rock alternativ demna de luat in serios. Cu multe concerte la activ, in luna octombrie, trupa reuseste sa lanseze primul EP – Super Magic Love. A fost momentul in care a venit si recunoasterea la nivel national, baietii fiind remarcati de Radio Guerilla si inclusi de ziarul Cotidianul in topul celor mai bune debuturi ale anului. De retinut sunt si cele doua participari la competitia muzicala Global Battle of the Bands, ce au oferit trupei sansa de a obtine concerte in Bucuresti.

In 2013, grupul pare ca a prins stabilitate si constanta in ceea ce priveste membrii sai, pe langa Lucian Curelariu si Bogdan Hapliuc componenta fiind completata de Eduard Butucel(chitara), Laurentiu Dumescu (bass) si Codrin Murariu (tobe). Anul ce tocmai s-a incheiat a fost plin de evenimente pentru trupa, in care a aparut primul videoclip, realizat pentru piesaMare de sunete, single-ul Victoria si un alt videoclip pentru piesa Rebeca.

Inceputul lui 2014 nu suna nici el deloc rau, fiind în lucru cel de-al doilea album al formației, lansare programată pentru toamna acestui an.

Recomandări video:

BILETE

Intrare: 10 lei.

Noutăți despre eveniment și RSVP aici:

INFO

Răzvan Scurtu, events manager ArtHouse Central Iași

Adresa: Moldova Mall, etaj 6, Str. Palat nr. 1, 700019, Iași

Telefon: 0745.536.984

Email: razvan.scurtu@arthousecentral.ro

Web: www.arthousecentral.ro

Facebook: www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: