Concert RAKU

RAKU emite semnale intr-un nou concert in Iasi! Sambata, 9 iunie , ora 21.00, in Pub Underground, Galeriile comerciale Stefan cel Mare!

RAKU a inceput sa asculte hip hop in 1993, iar un an mai tarziu, incepe sa se antreneze pentru a performa ca MC. Prima aparitie live a lui are loc in 1995, la o actiune de propaganda politica a cenaclului “Totusi iubirea”.
Prima aparitie discografica se intampla in anul 1997, pe piesa “Mai multi bani mai multe probleme” inclusa in compilatia Marpha Hip hop 2. Prima trupa in care a activat si a inceput sa se gandesca serios la muzica se numea Utopik (in componenta Raku si Drops). A facut parte din formatia Morometzii alaturi de care a lansat trei albume si mai tarziu din formatia Zale cu care a lansat “Chei Verbale” si “Respect”.
De-alungul timpului, raku mai colaborat cu Dru Klein, CTC, Christu, Subsemnatu, Parazitii, Praetor, Cheloo, Dj Dox, Ombladon si Urban Records, etc
Printre ultimile materiale discografice semnate raku mentionam :“Emite semnale” (lansat pe 6 martie 2011 in Bucuresti), “In alta frecventa” (2011) si “Fuzionare (remix collabos)” (2012).

Biletele sunt disponibile in ziua de concert la locatie la pretul de 15 Ron.
https://www.facebook.com/pubunderground

www.raku.ro
www.rockevents.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: