Concert Publika

Hunter’s Pub reia seria concertelor live. Incepem in forta cu luna indragostitilor si aducem in fata publicului iesean cunoscuta trupa PUBLIKA.

Pe 10 februarie Ionut Ruscior si colegii sai invita indragostitii, si nu numai, la un concert de zile mari. Melodii precum «Unde esti», «Sa stii» «Yesterday» sau «Cazut din nori» vor fi doar cateva din cele care vor incanta publicul auditor. “Nascuta aproape instantaneu, dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala, formatia PUBLIKA inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. PUBLIKA  propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare”, a sustinut Andrei Nedelcu, supervisor Hunter’s Pub.

Concertul va incepe la ora 21.00 iar pretul unui bilet este de 20 de lei. Pentru participarea la eveniment se impune o rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.005.052, si achizitionarea biletului de intrare anterior datei de 10 februarie. Dupa concert membrii trupei PUBLIKA vor ramane atat la sesiunea de fotografii si autografe cat si la petrecerea  Rock the Night, ce va incepe la ora 23.00 unde intrarea este libera.

Hunter’s Pub se situeaza in Parcul Expozitiei Copou, in incinta curtii restaurantului Casa Vantorului Iasi si dispune de 180 de locuri.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “Concert Publika”

  1. alexandra says:

    abia astept.i-am mai vazut in iasi de doua ori si sunt f f buni

Scrie un comentariu: