Concert Provincialii in Hunter’s Pub – CONTRASTE

contraste-provincialii

Hunter’s Pub va invita, vineri, 23 ianuarie 2015, incepand cu ora 21:00 la concertul ”Contraste” al trupei Provincialii.

Trupa Provincialii s-a infiintat 2001, cand Ionut Ungureanu si Eugen Radu (clape) il coopteaza pe Costel Constantinescu (Sticla) – chitara solo. Au inceput o serie de evenimente in Bucuresti si un contract la Hotel Marriott in urma caruia trupa este nevoita sa adopte formula clasica (cinci instrumentisti). Astfel, in sprijinul acestui proiect s-au alaturat muzicieni de valoare precum: Marcu Emil (Masca) – bas, Matei Stanciu – tobe.

In 2003 trupa scoate primul album “Un minut” produs de Intercont Music, avand ca single melodiile: “Aduna-ma in brate” si “Un minut”, piese care au beneficiat ulterior si de videoclipuri. In 2004, participa alaturi de M-onik la selectia finala a Eurovision cu melodia “Promise me”. In acelasi an, s-a realizat si varianta in limba romana, “Sarutul noptilor de rai” in duet cu ANDRA urmata de un videoclip filmat in teatrul municipal din Focsani.

In 2005, trupa participa la festivalul MAMAIA sectiunea interpretare cu melodia “oameni” a lui Marius Teicu unde castiga locul unu si trofeul Mamaia 2005. In acelasi an apare albumul “Noaptea pe covor” ce contine single-urile “Noaptea pe covor”, “Sarutul noptilor de rai”. In 2006, trupa participa din nou la festivalul MAMAIA , sectiunea creatie cu melodia lui Ionel Tudor “Aproape de cer” unde obtine locul unu.

In 2007, participa la Eurovision, cu melodia “Time” compusa de Eduard Carcota, pozitionandu-se pe locul doi. Piesa va beneficia si de un videoclip pentru versiunea in limba romana. In perioada urmatoare,  Provincialii intra in studio unde compun si inregistreaza zece piese noi, album needitat inca.

In 2008, Provincialii participa alaturi de Paula Seling la Eurovision, cu melodia “Seven Days” a lui Edi Carcota. Tot in 2008, trupa cunoaste sase muzicieni foarte valorosi de la Chisinau:Mihai Amihalachioaie – dirijor al Teatrului National de Opera si Balet Chisinau, Maestru in Arta; Sandu Rotaru – violonist de exceptie si solist al Orchestrei Nationale de Camera din Chisinau; Marin Gheras – naist, Artist Emerit; Gheorghe Severin – tambal, Artist Emerit si Aliona Triboi – solista. Impreuna cu ei apare si ideea unui album “putin mai altfel”, cu influente folclorice si nu numai, care a fost lansat si poate fi gasit in toate benzinariile Lukoil.

REZERVARE

Detalii si rezervari la telefon: 0752 005 052. Locurile sunt limitate.

INFO

Hunter’s Pub

Parcul Expozitiei, Iasi

www.facebook.com/hunterspub.copou

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: