Concert Pinholes, in Libraria Humanitas

 

Daca va place muzica buna, sunteti asteptati duminica, 11 decembrie, de la ora 14.30, in Libraria Humanitas de pe strada Lapusneanu, cind formatia Pinholes va sustine un concert unplugged.

Membrii trupei sunt foarte pasionati de fotografie, de unde le vine si numele (pinhole reprezinta o tehnica de fotografiere printr-un orificiu, fara a folosi nici o lentila, obiectiv sau sistem optic). Stilul abordat este un cocktail de alternativ, progresiv, indie rock, folk, blues, condimentat cu elemente de bossa nova.

Componenta trupei este formata din: Vlad Ivanov – voce si chitara ritmica, Adina Gradinaru – voce, Sergiu Ivanov – bas, Paul Gradinaru – tobe, Vlad Vartosu – chitara.

Pinholes este o trupa debutanta din Iasi care a luat fiinta in ianuarie 2011. Acesta va fi al patrulea lor concert, dupa ce, in trecut, au mai cintat in Libraria Avant-Garde, la Motorfest si La Baza, cu ocazia implinirii a 3 ani de Altiasi. Deja au 12 piese proprii si au in plan inregistrarea unui album. Puteti asculta citeva din melodiile lor pe http://soundcloud.com/sergiuivanov/sets/pinholes si ii gasiti, bineinteles, si pe Facebook, la adresa http://www.facebook.com/pinholes.zmei.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Comedy Night | Dead Soldier

Tur ghidat cu Tudor Pătrașcu | Bordeline Art Space

Catan Social Night | Arte Cafe

Clubul Lunaticilor – Ajunul Anului Nou

Scrie un comentariu: