Concert OMUL CU SOBOLANII & The BPM’s, Club ZONA

Sambata 19 februarie, incepand cu ora 21.00, in Club Zona.

Intrare: 20 lei

Omul cu sobolani (“OCS”) a luat nastere in Constanta, pe data de 1 august 1997, din initiativa lui Dan Amariei si a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonima a lui Sigmund Freud.

Dupa sosirea in Bucuresti, componenta se completeaza odata cu intalnirea lui Tache si a lui Nucu (Nicolae Arama). Omul cu sobolani incepe sa contureze, iar usile incep sa i se deschida. In aceasta perioada, trupa este sustinuta de Andrei Popa si de Cezar Cojocariu, care ii pun la dispozitie o sala de repetitie si instrumentele profesionale de care avea nevoie. Prima piesa inregistrata s-a numit “Fara adresa”, dar nu a fost niciodata scoasa pe piata.

De aici si pana la primul demo a fost doar un pas. Acesta cuprinde patru piese si este scos la Migas Real Compact in formula: Dan (voce), Nucu (chitara), Koks (chitara), Tache (bas), Adi Subasu (tobe).

In acest punct are loc prima schimbare in componenta trupei: Adi Subasu este inlocuit de Morse (Andrei Barbulescu), un foarte bun instrumentist.

Concertul de debut are loc prin mai 1998, in clubul bucurestean “Big Mamou”.

In aceasta formula sunt reimprimate in conditii mult mai bune piesele “Vara pe olita” si “Pasiune” (care existau si pe primul demo). Insa lucrurile nu sunt inca asezate definitiv. Din motive necunoscute, Tache se retrage, fiind urmat de Morse, care se indreapta catre Sarmalele reci. Trupa isi reimprospateaza fortele odata cu venirea in randurile sale a lui Kaiser (Cezar Panait) la bas si a lui Mihnea Dobrota la tobe.

http://www.facebook.com/pages/The-Bullet-Proof-Minions/114225798647882

http://www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani/171884498516

http://www.omulcusobolani.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: