Concert OCS în Underground

Concert OCS în Underground afis www.iasifun.roNu ratati un concert de zile mari marca OCS, trupa va canta in premiera piese de pe noul album.

  • Sâmbătă, 23 martie 2013, Underground Iași
  • În deschidere Astero

DESPRE

În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscuta pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Cine e de vina”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

După 16 ani de căutari, 8 albume lansate și 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Șobolani (OCS) caută în continuare. “Marea căutare” – căci asa se va numi viitorul album OCS – ne vorbește despre continua căutare ce ne însoțeste de-a lungul vieții. O căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. Omul cu Șobolani caută și încercă să se regasească.

“Caută” este primul single de pe albumul “Marea căutare” şi este locomotiva acestui album. Piesa a fost difuzată în premieră miercuri, 27 februarie 2013, la Radio Guerrilla, în emisiunea Guerrilla Log Out cu Bogdan Șerban. Videoclipul acestei piese a fost lansat joi, 28 februarie 2013, ora 19.00, în Dianei Patru, chiar în locația unde au avut loc filmările.

INTRARE

Bilet: 20 lei

INFO

www.facebook.com/Undergroundthepub

www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: