Concert OCS în Underground

Concert OCS în Underground afis www.iasifun.roNu ratati un concert de zile mari marca OCS, trupa va canta in premiera piese de pe noul album.

  • Sâmbătă, 23 martie 2013, Underground Iași
  • În deschidere Astero

DESPRE

În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscuta pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Cine e de vina”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

După 16 ani de căutari, 8 albume lansate și 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Șobolani (OCS) caută în continuare. “Marea căutare” – căci asa se va numi viitorul album OCS – ne vorbește despre continua căutare ce ne însoțeste de-a lungul vieții. O căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. Omul cu Șobolani caută și încercă să se regasească.

“Caută” este primul single de pe albumul “Marea căutare” şi este locomotiva acestui album. Piesa a fost difuzată în premieră miercuri, 27 februarie 2013, la Radio Guerrilla, în emisiunea Guerrilla Log Out cu Bogdan Șerban. Videoclipul acestei piese a fost lansat joi, 28 februarie 2013, ora 19.00, în Dianei Patru, chiar în locația unde au avut loc filmările.

INTRARE

Bilet: 20 lei

INFO

www.facebook.com/Undergroundthepub

www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: