Concert New Landscapes la Teatru FIX

new-landscapes-teatru-fix-iasi-afis-ana-galea-2013La Teatru FiX se cântă live!

Vineri, 13 decembrie 2013, ora 21, Teatru FiX te îndeamnă la o experienţă sonoră deosebită. Hai la FiX pentru a experimenta NEW LANDSCAPES cu Ana Maria Galea, Daniel Csikos, Michael Acker şi Tavi Scurtu.

”New landscapes” este un proiect care s-a nascut la Iași în primăvara acestui an. Dacă la prima audiție acesta era un proiect de trio (voce , pian și contrabas) bazat , în principal, pe un repertoriu compus din piese standard de jazz azi , ”New Landscapes” este îmbogățit de prezența la tobe a lui Tavi Scurtu , un baterist creativ cunoscut atât de pe scena de jazz cât și din proiectele la care a participat aparţinând altor zone muzicale printre care amintim Eduard Jak Neumann QuartetIordacheMoody Stuff, sau mai recentul Norzeatic. .

În acest proiect vocalista şi actriţa Ana Maria Galea, împreună cu cei trei muzicieni, propune noi sonorităţi pentru piese standard din repertoriul de jazz dar şi piese compoziţie proprie sau aparţinând unor alte genuri muzicale.

Vineri ştii FiX ce vrei!

BILETE

Intrare: 15 lei

REZERVĂRI

Rezervări www.teatrufix.ro, 0746 589919, 0745 327031

INFO

Asociaţia Centrul Multimedia Teatru Fix

Iaşi, str. Cuza Vodă, nr. 10

www.teatrufix.ro

teatrufix@yahoo.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: