Concert Mes Quins

Sambata, 27 noiembrie 2010, incepand cu ora 22.30, formatia bucuresteana de synth-pop Mes Quins va sustine primul sau concert la Iasi, in Club Brain. Ia-ti pantofii de dans si vino sa asculti Printeso, Michelle si alte piese de pe albumul de debut al trupei, ce va fi lansat in curand.
Dupa concert, party cu Ilie.

Mes Quins si-au facut aparitia in 2008, sub forma unui duo compus din actorul si scriitorul Silviu Gherman si Ovidiu Chihaia (Hotel Fetish, Guillotines, Pure). Anul trecut, la componenta initiala s-au adaugat Ovidiu Rusu (drum pad) si Gina Teslaru (bas). Trupa a sustinut numeroase concerte in cluburi din Bucuresti, Cluj si Brasov, a deschis pentru formatii consacrate ca Noblesse Oblige, Handsome Furs, Kissogram si Thieves Like Us, a participat la Watumi Festival & Fringe, in 2009, si la Liveland Festival, anul acesta.
Mes Quins s-au facut remarcati cu piesa In The Land Of The Dead, al carei videoclip, regizat de Miruna Boruzescu, a fost difuzat, anul trecut, de principalele televiziuni muzicale din Romania. Piesa a fost inclusa si pe coloana sonora a popularului serial de televiziune “Efect 30”, difuzat de Prima TV. Albumul de debut, mixat si masterizat de Dan Serbanescu (Divine Muzak, The Pixels) va fi lansat in curand – primul single, Printeso, a fost hitul verii la Radio Guerrilla, iar piesa care da titlul discului, Electro German, se afla in prezent in rotatia mai multor posturi de radio online.
Recent, Mes Quins au fost prezentati intr-un documentar BBC despre situatia populatiei varstnice din Romania, dupa ce au sustinut un concert intr-un camin de batrani din Bucuresti. Cea mai noua piesa a trupei, Michelle, poate fi ascultata, de saptamana aceasta, in exclusivitate la Radio Guerrilla.

Pret bilet: 7 lei.

Mes Quins – Revolution Heavy

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: