Concert LUNA AMARĂ la Teatru Fix, lansarea CD-ului audio „Live la Conti”

luna amara-teatru-fix-iasi-afis-9-mai-2014Vineri, 9 Mai 2014, ora 22.00,  Luna Amară lansează CD-ul audio „Live la Conti”, cu piese de pe primele două albume!

Toamna trecută, formația clujeană Luna Amară a susținut un concert-maraton în clădirea fostului Hotel Continental din orașul în care și-a început activitatea. Din cele 22 de piese interpretate atunci, băieții le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele două albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”. În plus, pe lângă piesele de pe Asfalt și Loc lipsă în versiunile lor live din prezent, inclusiv o variantă hipnotică de „Ciudat” interpretată alături de Kaleidonescu și un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „România mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amară include în premieră și o piesă nouă: „Prea târziu”!

Albumul Luna Amară – „Live la Conti” va fi lansat printr-o serie de concerte în țară.

Înregistrările pentru acest album live au avut loc pe 22 noiembrie 2013, în cadrul concertului susținut de Luna Amară în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Inginer de sunet – Oliver Vegh, sunet live – Dan Georgescu, mixat și masterizat de Oliver Vegh la Luna Recording Studio. Întreg concertul a fost filmat de către echipa Resize Media și urmează să fie lansat și pe DVD, cu tot cu piesele care nu au încăput pe album, în a doua parte a acestui an.

Luna Amară:

  • Nick Făgădar (voce, chitară)
  • Mihnea Blidariu (voce, trompetă, chitară)
  • Şerban Onţanu-Crăciun (chitară)
  • Sorin Moraru (bass)
  • Răzvan Ristea (tobe)

BILETE ȘI REZERVĂRI

Intrare: 20 lei – până în 8 mai ;  25 lei – în ziua concertului.

Rezervări: 0724921212, 0740 630347

UNDE

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

INFO

www.luna-amara.ro

www.facebook.com/LunaAmaraBand

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: