Concert live UNPLUGG ME @Cafepedia

unpluged-me-cafepedia

Gabi ”Gurita” Nicolau – KRYPTON va prezinta sambata, 15 noiembrie 2014, de la ora 20:00, la Cafepedia concertul Unplugg Me, desprins din povestea Krypton Unplugged.

Inceput in septembrie 2012, proiectul Krypton Unplugged s-a vrut o alta interfata de comunicare cu publicul, o alta modalitate de promovare a trupei Krypton. Fundamentul muzical-artistic al Krypton Unplugged a fost maniera acustica de interpretare a pieselor care au creat de-a lungul timpului personalitatea si identitatea trupei Krypton. Incepand cu februarie 2014 Krypton Unplugged isi inceteaza activitatea pentru a permite trupei Krypton sa isi atinga obiectivele propuse.

Desprins din atmosfera Krypton Unplugged, Unplugg Me se constituie ca o trupa care doreste sa se pozitioneze in spatiul artistic cu personalitate proprie. Asta insemnand piese noi, compozitii proprii. Respectand promisiunea, in martie trupa lanseaza single-ul “Raza de soare”, prezentat in emisiunile de radio si televiziune, in toamna incepand lucrul pentru urmatorul single care va fi lansat cat de curand. Repertoriul va cuprinde, o vreme, si piese de alta data ale trupei Krypton dar si coveruri indragite. “Legatura mea cu trupa Krypton este evidenta: incepand cu 1989 si pana in 1994 am fost vocea care a dat identitate Kryptonului iar prin pozitia castigata atunci de trupa in peisajul rock romanesc am primit din partea publicului “pecetea” Krypton devenind “Gurita de la Krypton”. Nici chiar colaborarea mea cu Directia 5 nu a schimbat aceasta.” spune solistul vocal Gabi “Gurita” Nicolau.

In afara de trupele Krypton si Directia 5 Gabi “Gurita” Nicolau a mai activat de-a lungul timpului si in trupe precum Voltaj, Quartz, cariera sa artistica incluzand si participarea la doua opere rock scrise si puse in scena in Romania post-decembrista: Lanturile, alaturi de trupa Krypton si Hyperion, alturi de trupa Haron.

Desi tanara, trupa Unplugged Me este constituita din muzicieni cu experienta si pregatire muzicala. Alturi de Gabi in trupa si-au gasit perfect locul Serban Matei – chitara acustica, care studiaza chitara de la varsta de 8 ani, licentiat al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (Conservator, pe scurt), numeroase concerte si colaborari cu personalitati ale muzicii interne si internationale si Marina Pîngulescu – vioara, licentiata a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, numeroase premii si concerte internationale (Germania, Franta, Spania, Italia, Elvetia, Turcia etc), colaborator al Filarmonicii din Pitesti. “Sunt surprins cat de bine comunica cei doi instrumentisti. Imi fac mereu surprize cu momente instrumentale pe care nu le-au repetat impreuna niciodata!” spune Gabi “Gurita” Nicolau.
Maniera de interpretare live, repertoriul si abordarea inedita a melodiilor au gasit puntea de legatura cu sufletul publicului, dovada fiind concertele avute pana in prezent in tara si care au confirmat succesul trupei Unplugg Me.

MEMBRI: Gabi “Gurita” Nicolau – voce; Serban Matei – chitara acustica; Marina Pîngulescu – vioara; GEN: Acustic rock

BILETE

Suport artisti: 30 lei. Rezervari la telefon: 0735 930 591

INFO

Cafepedia Iasi

Iasi, Str.Palat, Nr.1, (MoldovaMall – Parter)

www.facebook.com/cafepedia.is

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: