Concert LIVE Natif [Cluj Napoca] @Teatru Fix

natif

Sambata, 14 februarie 2015, de la ora 22:00 sunteti invitati la Teatru Fix pentru o seara de brit-folk alaturi de trupa Natif din Cluj Napoca.

Componenta: Crecan Andrei (voce), Stefan Horodnic (chitară), Marius Ștefan (chitară), Sergiu Reștei (percuție) si Cristi Bordei (tobe).

Formația a fost înființată în luna Septembrie 2011 la inițiativa vocalului Crecan Andrei. Primul concert susținut are loc în 17 Octombrie 2011 în cadrul festivalului de muzică și teatru I.O.I. Fest (Intervativ.Original.Imprevizibil) în Cluj-Napoca. După seria de concerte susținute la sfârșitul anului 2011, formația câștigă premiul “Debutul Anului” în cadrul Premiilor Irish and Music Pub 2011.

Pe 17 martie 2012, Natif își lansează primul material discografic intitulat “Stories and Impressions” care conține 8 piese proprii. Prima piesă extrasă de pe acest material, “I’m not the one”, intră rapid în playlist-urile posturilor de radio Radio Transilvania și UBB Radio.

De asemenea, lansarea materialului atrage atenția mass-mediei locale, formația fiind invitată la o serie de emisiuni pe posturi tv ca TVR Cluj, Transilvania Look si Transilvania Live.

In anul 2013 este formatia lanseaza primul LP intitulat “Strange times”. Până în prezent formația a concertat în cadrul festivalurilor I.O.I. Fest, Noaptea Dependenților de Trailere, I.O.I. Fest 2012, Short’s UP, Transylvania International Music and Arts Festival, Napoca Music Event, etc și a împărțit scena cu formații ca Partizan , The MOOod, Luna Amara, Kumm sau Agent Fresco (Islanda). (wikipedia.org).

Poti descarca gratuit albumul “Stories and Impressions”: natif.bandcamp.com.

FB: www.facebook.com/natifcluj; YouTube: www.youtube.com/user/NatiFband

BILETE

Intrarea: 10 lei. Rezervări la: 0724 921 212

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

Telefon: 0724 921 212

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: