Concert Live – Liviu Marculescu & Opis Band Combo

Joi, 7 iunie 2012, ora 20.00, la Cafepedia – Moldova Mall parter (str. Palat, nr.1).

Bilete: 15 lei

Rezervari: 0727730570

Cafepedia va invita la un concert eveniment consacrat muzicii de jazz, avandu-l  invitat special pe compozitorul si interpretul Adi Cristescu.

Trecand prin standard jazz, evergreen-uri si compozitii proprii, Adi Cristescu impreuna cu Opis Band transforma orice eveniment intr-unul de neuitat.

Adi Cristescu, in cele doua ipostaze, de compozitor si interpret s-a afirmat pe scenele nationale si internationale, a castigat premii importante la festivaluri de muzica usoara, pop-rock, dar in acelasi timp, fiind un rafinat interpret al standardurilor de jazz, interpretand piese din repertoriul lui Frank Sinatra, Michael Bubble, etc.

Infiintat in vara anului 2007, Opis Band reprezinta singurul big-band din Moldova intrunind 20 de muzicieni profesionisti. Pana in prezent Opis Band a sustinut nenumarate concerte pe scenele locale, dar si alaturi de big band-uri americane si de nume importante ale jazz-lui international: Raoul de Souza, Rick Condit. In decembrie 2011, au fost invitati de importante televiziuni nationale, la emisiuni de maxima audienta, in care au cantat alaturi de Nico, Adi Cristescu, Crina Matei. In urma acestor emisiuni, au fost remarcati de compozitorul Adrian Enescu astfel, punandu-se bazele unei colaborari in scopul dezvoltarii si promovarii acestui gen muzical.

De la infiintarea sa si pana in prezent, Opis Band a sustinut si reprezintat Iasul pe scenele locale si nationale, activitatea lor fiind apreciata si la nivel international, fiind deja invitati, in anul 2013, in cadrul unui festival prestigios de jazz in Germania.

Evenimentul, organizat de Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala in parteneriat cu Cafepedia, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, face parte dintr-un program cultural, unul din obiectivele acestuia fiind ridicarea standardului vietii culturale iesene prin deschiderea cator mai multe cai catre lumea muzicii de calitate, prin prezentarea unor artisti profesionisti.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: