Concert LIVE al trupei FIRMA in Underground Pub / ARS Urbana 2015

firma underground

Sambata, 9 mai 2015, de la ora 21:00  sunteti asteptati, în cadrul Festivalului ARS Urbana, la Underground The Pub să va  distrati pe acordurile noului album al celor de la FIRMA.

În 2007, FIRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională – “New Sounds of Europe” pentru piesa ”Baby Is Crying” și invitată în München să performeze la gala MTV European Music Awards, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria “Best Romanian Act” și “Best Rock Band” la MTV Romanian Music Awards în 2005.

În 2014, după o lungă perioadă de creație și detașare, FIRMA a revenit în forță și a dăruit publicului un prim volum al albumului ”DESCÂNTECE”, lansat pe 16 octombrie, disponibil online pentru download GRATUIT. Ca dovadă a unei energii creative inepuizabile, FIRMA aduce la lumină un al treilea album cu un sound complex, matur si o lirica introspectiva ce poarta amprenta trupei.

Dovada a aprecierii de care se bucura trupa în noul context este și premiul ”MOST WANTED COMEBACK”, pe care FIRMA l-a primit la Premiile SUNETE 2014 (1 noiembrie). În toamna lui 2014, FIRMA a descântat mai multe colțuri ale României (Cluj, Timișoara, Craiova, Constanța), printr-un turneu național de promovare a noului material discografic ”Descântece Vol.1 – Limited Edition Tour”, care a prilejuit o reîntâlnire cu publicul autohton.

Pe 14 februarie 2015, FIRMA a lansat videoclipul pentru single-ul ”Două Suflete”, o piesă ce combină ritmurile trip-hop cu o linie de bas hipnotizantă și o lirică seducătoare și deopotrivă meditativă.

Videoclipul ”Două Suflete”, regizat chiar de solistul trupei – Daniel ”Rocca” Stoicea, propune o abordare dintr-o perspectiva cinematografică. Free Space Films a asigurat producția materialului video, iar colaborarea cu Rhea Costa și-a pus amprenta asupra styling-ului clipului. Încă din primul weekend clipul a fost difuzat în heavy rotation pe HiT Music Channel și Music Channel.

FIRMA a fost invitată să concerteze alături de trupa franceza Rapsodie pe 2 aprilie 2015, în seara de deschidere a festivalului ”Chants, sons sur la scene”, un eveniment organizat de Institutul Francez din București pentru a susține și promova schimburile interculturale. FIRMA își va petrecere sezonul estival fie în studio, înregistrând piesele pentru volumul 2 al albumului „Descântece” fie pe scenele marilor festivaluri naționale, PADINA FEST 2015 fiind primul anunțat.

DISCOGRAFIE: 2003 – ”La Orbire”; 2007 – ”Exit”; 2014 – ”Descântece – Vol.1”.

Acest eveniment este organizat de către Asociația Contour în parteneriat cu Underground Pub, Primăria Municipiului Iași, Palas Mall, Burn, Grolsch, Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, National Paints, Iași Capitală Culturală Europeană, Quasar Dance și Artis Design.

BILETE SI REZERVARE

Intrare: 20 lei. Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: