Concert Linkin Park in Bucuresti – 6 iunie, Romexpo

Linkin Park va concerta pentru prima data in Romania miercuri, 6 iunie 2012, in Bucuresti la Romexpo. Concertul face parte din turneul european al trupei si este organizat de Events. Bilete pentru concert vor fi puse in vanzare, vineri, 13 aprilie 2012, iar pana pe 26 aprilie inclusiv, tichetele de la Gazon A vor costa doar 180 lei.

Linkin Park-6 iunie, Romexpo

Ideea trupei Linkin Park a aparut in micul dormitor al vocalistului Mike Shinoda, unde acesta impreuna cu Delson au inregistrat primul material, in 1996. De atunci, Linkin Park au vandut peste peste 45 de milioane de albume in intreaga lume si au castigat doua premii Grammy din 6 nominalizari, plus numeroase alte premii ale industriei muzicale.

“Hybrid Theory” a primit discul de diamant, pentru 10 milioane de exemplare vandute in SUA, si a castigat multi-platina in multe alte tari. Ultimul lor album, “A Thousand Suns”, a debutat direct pe locul 1 in Billboard Top 200 Chart, ceea ce-l face al treilea album consecutiv semnat de Linkin Park care ajunge acolo. Turneul de promovare al acestui album, a traversat 5 continente si 30 de tari, astfel cei sase au cantat in fata a peste un milion de fani.

Linkin Park lucreaza in prezent la un nou album, care va fi lansat in vara anului 2012, iar prin acest nou material trupa vrea sa revina la soundul initial. Vocalul Chester Bennington spune despre noul proiect ca: “O sa fie ceva mult mai familiar oamenilor decat a fost “A Thousand Suns”. Am incorporat mult sunet de chitara, refrenuri grandioase, dar si cateva elemente electronice grele. Vom incerca sa venim cu un sound greu, fara sa mergem prea mult inspre metal”.

In anul 2005, Linkin Park a pus bazele Music For Relief, o organizatie caritabila non-profit, care a adunat peste cinci milioane de dolari pentru victimele dezastrelor naturale. Suma de 2,2 lei din fiecare bilet vandut la concertul din Romania va merge catre Music For Relief.

BILETE

Biletele pentru concertul Linkin Park vor fi puse in vanzare de vineri, 13 aprilie, la urmatoarele categorii de pret:

Gazon B – 130 lei

Gazon A – 200 lei

Golden Ring – 270 lei

Tribune VIP – 360 lei

Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele la Gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei. Tichetele se pot cumpara online de pe www.eventim.ro sau din reteaua Eventim. Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

INFO

linkinpark.com

burnitdown.linkinpark.com

facebook.com/linkinpark

youtube.com/linkinpark

twitter.com/linkinpark

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: