Concert LaLa Band în Iași pe 25 septembrie

lala-band-love-forever-iasi-piatra-neamt-afis

  • LaLa Band face show in Iasi
  • LaLa Love Forever – spectacol in premiera
  • 25 septembrie, ora 19.30, Casa de Cultura a Studentilor

Trupa LaLa Band pregateste pentru luna septembrie un mini turneu in premiera: LaLa Love Forever, care va cuprinde doua orase importante ale Moldovei. Tinerii artisti vor concerta pe 24 septembrie in Piatra Neamt, iar miercuri, 25 septembrie, in Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor, de la ora 19.30.

Fenomenul LaLa Band a strabatut in ultimul an toata tara, sustinand 43 de concerte in fata a mii de fani. Membrii trupei LaLa Band sunt incantati sa revina in Iasi, unde au fost ceruti insistent de fani:

Criss: “Astept cu nerabdare sa ma intorc pe plaiurile moldave, atat de apropiate de sufletul meu. Sunt coplesita de iubire LaLa pe care vreau sa v-o daruiesc.”

Vlad: “Revenim cu drag la fanii nostri nemteni si ieseni si le pregatim show-uri noi, surprize si multa energie LaLa!”

Alina: “Ati fost extraordinari in urma cu un an, iar acum va asteptam in numar si mai mare. Pregatiti-va, mai e putin!”

Dorian: “Cu voi vom face cea mai LaLa toamna! Avem super show, playlist nou si cei mai infocati fani LaLa Band!

BILETE

Fanii LaLa Band care vor achizitiona pachetul VIP vor avea oportunitatea a-si intalni idolii in cadrul unei sesiuni de meet & greet care va avea loc inaintea concertului, in sala de spectacol. Posesorii pachetului VIP vor face fotografii cu membrii trupei LaLa Band si vor primi autografe de la acestia.

Concertul incepe la ora 19.30, iar sesiunea foto si de autografe pentru posesorii biletelor VIP incepe la ora 17.00. Atentie, numarul biletelor VIP este limitat! Pretul unui bilet VIP este de 100 de lei, iar pentru cealalta categorie este de 80 de lei.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro si myticket.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: