Concert Lady Gaga la Bucuresti/ Program şi reguli de acces

Lady Gaga, artista care a cucerit în ultimii ani topurile muzicale, va urca pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti astazi, pe 16 august 2012; accesul fanilor în zona de concert fiind permis începând cu ora 17:00.

Program şi reguli de acces

Spectatorilor le va fi permis accesul în zona de concert de la ora 17:00, iar Lady Starlight va urca pe scenă în jurul orei 18:30, urmând ca The Darkness să îşi înceapă recitalul la 19:30. Mult aşteptata Lady Gaga va păşi pe scena din Piaţa Constituţiei cu puţin înainte de lăsarea întunericului.

În ziua evenimentului în Piaţa Constituţiei nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv deodorantele şi sticlele de parfum de peste 100 ml), bidoane de plastic, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete mai pot face acest lucru din reţeaua magazinelor Diverta. În acest moment mai sunt disponibile bilete pentru Gazon A, B și C la preţuri ce încep cu 90 lei. În ziua concertului la intrarea în zona de concert vor mai putea fi cumpărate tichete, în limita disponibilităţii, la preţuri începând cu 110 lei.

Sursa: www.iconcert.ro

Concert: (OFICIAL) Lady Gaga cinta la Bucuresti – 16 august, National Arena

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: