Concert la Baia Turcească: Pinholes [lasi] & Nava Mamă [Cluj]

Pinholes-Baia-Turceasca-afis-iasi
Brain Events și Studioul de Bază vă oferă motive să reveniți la Baia Turcească, vineri 4 aprilie începând cu ora 22, pentru un eveniment dedicat muzicii alternative și post-rock alături de:

  • Pinholes [Iași]
  • Nava Mamă [Cluj]

Pinholes – Best Alternative Newcomer, Metalhead Awards 2013
”Nu e uşor să priveşti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce însoțesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate. Patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/ încăpățânat zgomotul unei zone decolorate, amuțite de absența liderilor si a voinței, gata să testeze limitele înguste ale lungului drum spre vârf. Putem lăsa un ecou ȋn urmă celor ce vor să-l descopere.”
Un proiect cu rădăcinile ȋn rock şi ramuri ce se agaţă de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independentă. Început ȋn urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu şi Vlad) pentru dialog şi muzică, a luat formă finală odată cu intrarea lui Alex ȋn universul Pinholes ȋn luna lui Mai 2013.

Istoria a mers repede – selectați ȋn cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor ȋn evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, câștigători “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

”La Iaşi se cântă. Şi la Bucureşti. Pinholes sunt responsabili. Sunt supăraţi pe sistem, pe oamenii răi, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiţi, timizi, dar când pun mâna pe instrumente, sună bine! Mângâie chitarele care urlă la noi, ne ceartă, ne împing dintr-o parte în alta! Rock de cea mai bună calitate, fără ifose, cu mult suflet. Cotă 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” – Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.

”As remarca Pinholes. Am văzut un video si mi-a părut foarte grunge si destul de plăcută muzica lor. La o repetiție am ținut sa le arat colegilor din trupa cine va mai cânta cu noi si le-am arătat anume Pinholes. Băieții au atitudine si sunt destul de reprezentativi pentru rock. Ne-a plăcut felul în care suna si sper sa ne convingem de asta si la concert.” – Marcel Bostan, Alternosfera – interviu Metalhead.

Pinholes, virtuali:

Pinholes – Poza (Live @ Guerrilive Radio Session): http://youtu.be/ZgnMtdo6-mk

Nava Mamă este un proiect nou, infiintat in Cluj-Napoca, la intiativa a doi membri din trupele locale Alternativ Quartet și Fluturi Pe Asfalt. În acest moment, din Nava Mama fac parte Alexandru Prigoană, Eugen Maleș, Iulian Matei, Răzvan Tomi.

Nava Mamă, virtuali:

INFO

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/558902437550003

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: