Concert L.O.S.T., Legend si Abnormyndeffect in Underground Pub

Duminica, 24 iunie, incepand cu ora 19.00, in Underground Pub, sunteti asteptati la un concert metal cu una dintre cele mai bune trupe din Romania – L.O.S.T.

Abnormyndeffect
Chisinau – Grindcore/Brutal Death/Hardcore

L.O.S.T.
Bucuresti – Melodic Death Metal

Legend
Iasi – Heavy/ Thrash Metal
Intrare: 10 lei

Pentru ca atmosfera sa fie cat mai destinsa in local vor fi 150 locuri disponibile pentru acest concert, asa ca puteti sa faceti rezervare trimitand un mail cu un nume si nr de persoane la adresa jurnalrock.ro@gmail.com. Intrarea va fi doar 10 lei la fata locului! Nu se dau bilete in avans.

L.O.S.T. (melodic death metal – Bucuresti)

Formatia L.O.S.T a luat fiinta in martie 2004, dupa una din repetitiile formatiei Abigail in care activau in acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragos, George). Dupa scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei. Din acel moment, componenta a fost urmatoarea: BB Hanneman – chitara, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Busca – bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragos Halmagi – keyb (ex Abigail), George Angel Tudor – tobe, voce (ex Abigail, Dust). Incepand cu luna septembrie 2006 se alatura trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick, acesta fiind inlocuit in iunie 2011 cu Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism)., moment in care a fost cooptat si un al doilea chitarist: Daniel Tudosie (Spectral).
Avand o experienta indelungata in scena romaneasca, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 2 albume inregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.
Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat si primul cd promo, in conditii calitative si de prezentare deosebite. Materialul promo mentionat anterior se intituleaza “Ziua ce vine” si cuprinde 2 melodii (“Ziua ce vine” si “Last Breath”), inregistrate in studioul Recreate Records din Bucuresti in perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de inregistrari a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat “Last Breath” lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua nationala de magazine.
Trupa a mai sustinut concerte in 2005-11 impreuna cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.
L.O.S.T. a lansat noul album “Remains of Pain” in data de 4 decembrie 2010. Materialul a fost produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (printre care Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multi altii.
Band contact:
band@we-are-lost.com
Website: www.we-are-lost.com www.facebook.com/wearelost
www.reverbnation.com/wearelost

Legend (heavy/thrash metal – Iasi)

Una din putinele trupe de Heavy-Thrash Metal din Romania!

Ne-am infiintat in anul 2008, urmand ca timp de 2 ani sa cantam in mai multe concerte, unele dintre ele alaturi de nume mari ale muzicii romanesti, cum ar fi: Timpuri Noi, Kumm si Iris, dar si cu trupe din underground-ul Rock-ului autohton: Truda, Krepuskul si Bucovina.
Trupa are in repertoriu piese proprii prin care ofera o noua pespectiva asupra muzicii Metal, dar si preluari lucrate in maniera proprie, de la trupe precum: Gotthard, Judas Priest, Pantera, Fight, Dio, Megadeth si Slayer.
In perioada 2009-2010 am colaborat cu Teatrul National ‘Vaslie Alecsandri’ din Iasi pentru partea muzicala a spectacolului de teatru, “In Container” regia Radu Ghilas. Melodiile noastre au fost cantate live si au constituit soundtrack-ul piesei.
Dupa o perioada de 1 an, in care trupa nu a mai activat, iata-ne in 2012 reuniti intr-o formula noua si cu un sound bine definit!
Va asteptam la viitoarele concerte pentru a mentine spiritul Rock-ului in viata!
Componenta:

Vraciu’ – Solist Vocal (ex- Spirit, Sukar Nation, Tunguska AC/DC Tribute Band)
Eddie – Chitara (ex- m’Idle)
Dan – Bass (ex- m’Idle, Datora)
Codrin – Tobe (ex- Endorphin, Skepsis / actual Rava)
Link-uri: http://www.youtube.com/watch?v=klBMLZ25D6s (video colaj poze ‘Killers’)
http://www.facebook.com/legend.band1 (pagina oficiala a trupei pe Facebook)

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: