Concert KUMM

Sambata, 14 mai, formatia KUMM revine in Iasi, in Bar Hand pentru un concert in cadrul saptamanii Fair Trade. Evenimentul va incepe dupa ora 21.00.

Componenta: Catalin Mocan – voce; Eugen (Oigan) Nutescu – chitara, voce, muzicuta; Kovács András – keyboards; Mihai Iordache – saxofon; Utu Pascu – Bass; John Ciurea – tobe.

Trupa KUMM s-a infiintat la cluj in anul 1997. Numele trupei inseamna „nisip„ in limba tatara.
In cei treisprezece ani de existenta formatia a  lansat cinci albume de studio: Moonsweat March (2000), Confuzz (2002), Angels & Clowns (2005), Different Parties (2006) si Far From Telescopes (2009).
Aniversarea de zece ani a fost sarbatorita in cadrul unui concert, la Opera Nationala Bucuresti, alaturi de sase trupe prietene. Cu ocazia aniversarii, s-a lansat boxsetul „Lo-fi poetry”, o colectie impresionanta de piese, inregistrari si poze adunate in cei zece ani de activitate.
Pana in prezent, KUMM a sustinut concerte in: Romania, Germania, Elvetia, Turcia, Cehia, Ungaria, Italia, Republica Moldova si Bulgaria.

Pret bilet: 15 lei
* Saptamana Fair Trade
In fiecare an, in a doua zi de sambata a lunii mai se sarbatoreste Ziua Internationala Fair Trade, anul acesta ea fiind pe 14 mai. La nivel mondial, in aceasta zi, se organizeaza evenimente de informare si sustinere a miscarii Fair Trade, printre care un concert – jam-session la care spectatorii devin participanti cu ajutorul instrumentelor alternative.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: