Concert JukeBox

Magic FM va invita la un concert special sustinut de trupa JukeBox. Evenimentul va avea loc duminica, 5 decembrie 2010, incepand cu ora 18.00, la Iulius Mall.

Formata la inceputul anului 1998, spre sfarsitul lui 2000, trupa “Atlantic Blue” devine “JukeBox”. Activitatea trupei devine intensa din acest moment, plina de concerte, aparitii in presa si la TV, dar in special multe multe  concerte live, ca si in prezent. Ca istoric se poate vorbi de peste 10 ani de activitate muzicala, cuprinzand mai mult de 1000 de concerte sustinute live, in cele mai variate conditii si locatii.
JukeBox a urmarit tot timpul sa ofere un spectacol de calitate, sa comunice cu publicul, stabilind legatura dintre artist si spectator, necesara reusitei unui spectacol live, si deasemenea sa dea dovada de profesionalism.
Din 2006 trupa face parte din echipa emisiunii “Cronica Carcotasilor” difuzata de Prima TV.

Componenta curenta a trupei
Alexandru Vasilache –voce; Adi Tetrade – tobe; Viorel Dodoc – chitara; Andrei Apostol – chitara, Alin Neagoe – bass; Alexandru Matei – clape; Sergiu Moldovan – clape, Laura Rosca si Jo Sihota – backing vocals;  Adi Dan – sunet.

Sursa: trupajukebox.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: