Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația Jazz4You organizează joi, 19 octombrie 2017, de la ora 20.00, în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii, concertul susținut de Jassy Jazz Orchestra – Emil Bîzgă (Music Director), avându-l ca invitat special pe Ioan Baranga (Belgia). Alte două concerte Jassy Jazz Orchestra vor avea loc la Palatul Culturii, pe 16 noiembrie și 14 decembrie 2017.

Jassy Jazz Orchestra a fost înființată în 2016, având în componență 15 muzicieni din orașul Iași, reuniți de cunoscutul trompetist american de origine română Emil Bîzgă. Stabilit de 10 ani la New York, Emil Bîzgă a urcat de-a lungul carierei sale pe aceeași scenă cu nume mari precum Ray Charles, Jimmy Cobb sau Vladimir Cosma, susținând concerte în metropole precum Paris, Bruxeles, Tel Aviv, Moscova, Sankt Petersburg sau New York.

Născut la Iași în 1971, Ionuț Baranga (contrabas) a urmat cursurile Academiei de Muzică din București, completate cu un master la Hochschule für Musik Trossingen, în Germania. Activează ca basist solo la Royal Flemish Philarmonic Orchestra, în Belgia. Printre nenumăratele colaborări se numără cele cu Tooth Thiesemans, Johnny Răducanu, Anca Parghel și Mircea Tiberian.

INTRARE

Participarea la evenimentul Jassy Jazz Orchestra de joi, 19 octombrie 2017, se va face pe baza unei invitații/ donații de minimum 30 lei, reprezentând sprijinul spectatorilor pentru implementarea și dezvoltarea unor programe cu rol de informare și promovare a artiștilor de jazz din țară și străinătate. Info/ rezervări: 0746901424.

INFO

Palatul Culturii

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/complexul.moldova

PE ACEEASI TEMA:

Canaf and Mr. Fish live la RocknRolla

Concert PROCONSUL Simfonic

Folk’n’Frunze

1914 LIVE @RocknRolla

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Teatru de revistă cu Alexandru Arșinel și Vasile Muraru

Deschiderea Pieței de Crăciun la Ateneu

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Scrie un comentariu: