Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația Jazz4You organizează joi, 19 octombrie 2017, de la ora 20.00, în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii, concertul susținut de Jassy Jazz Orchestra – Emil Bîzgă (Music Director), avându-l ca invitat special pe Ioan Baranga (Belgia). Alte două concerte Jassy Jazz Orchestra vor avea loc la Palatul Culturii, pe 16 noiembrie și 14 decembrie 2017.

Jassy Jazz Orchestra a fost înființată în 2016, având în componență 15 muzicieni din orașul Iași, reuniți de cunoscutul trompetist american de origine română Emil Bîzgă. Stabilit de 10 ani la New York, Emil Bîzgă a urcat de-a lungul carierei sale pe aceeași scenă cu nume mari precum Ray Charles, Jimmy Cobb sau Vladimir Cosma, susținând concerte în metropole precum Paris, Bruxeles, Tel Aviv, Moscova, Sankt Petersburg sau New York.

Născut la Iași în 1971, Ionuț Baranga (contrabas) a urmat cursurile Academiei de Muzică din București, completate cu un master la Hochschule für Musik Trossingen, în Germania. Activează ca basist solo la Royal Flemish Philarmonic Orchestra, în Belgia. Printre nenumăratele colaborări se numără cele cu Tooth Thiesemans, Johnny Răducanu, Anca Parghel și Mircea Tiberian.

INTRARE

Participarea la evenimentul Jassy Jazz Orchestra de joi, 19 octombrie 2017, se va face pe baza unei invitații/ donații de minimum 30 lei, reprezentând sprijinul spectatorilor pentru implementarea și dezvoltarea unor programe cu rol de informare și promovare a artiștilor de jazz din țară și străinătate. Info/ rezervări: 0746901424.

INFO

Palatul Culturii

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/complexul.moldova

PE ACEEASI TEMA:

The Motans: Anniversary Tour 2020 | Sala Polivalenta, Iasi

Ricardo Caria | Fado Vesel la Iasi

Concert PHOENIX | Underground Club

”Gringotronic” – o aventură în lumeea spectacolului multimedia, cu A G Weinberger

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: