Concert Iris

afis iris in club motor

Joi, 9 februarie, incepand cu ora 20.00, in Club Motor. Pret bilet: 35 lei
UPDATE CONCURS: Invitatia la concertul Iris a fost cistigata de Hrihorov Mihai Gabriel.

IRIS 35

In februarie 2012, formatia Iris porneste intr-un turneu de cluburi prin tara. Zona Moldovei nu a fost ocolita nici de aceasta data. Formatia va concerta pe 9 februarie la Iasi in Club Motor, pe 10 la Suceava in Pub Padrino si la Bacau pe 12 februarie in Subway 4.

Acest turneu promoveaza campania ”IRIS 35”! Fanii pot contribui la realizarea noului album Iris care va fi lansat in iunie 2012. Pana la sfarsitul lunii februarie toti cei care iubesc rock-ul si Iris sunt invitati sa acceseze www.trupairis.ro. Aici au la dispozitie intreaga discografie din care pot alege sapte piese dintre cele mai indragite. La finalul perioadei de votare, primele sapte piese din top vor fi reinregistrate de formatie. Pe langa cele sapte piese vechi, pe noul album se vor regasi si sapte piese noi. Formatia este deja in studio si lucreaza la definitivarea lor.

Tu faci albumul IRIS 35 de ani! Voteaza pe www.trupairis.ro

INFO

Iris este cea mai cunoscuta formatie de rock din Romania, fondata in 1977, la Bucuresti. Din prima componenta au facut parte Nutu Olteanu (chitara, vocal), Emil Lechinteanu (chitara bas) si Nelu Dumitrescu (baterie).

Formatia a trecut prin numeroase schimbari de formula, formula actuala (din 1986) a formatiei incluzandu-i pe Valter Popa (chitara), Ion „Nelu” Dumitrescu (baterie), Doru „Boro” Borobeica (bas), Cristian Minculescu (voce) si Relu Marin (clape).

Istoria formatiei Iris se intinde pe o perioada de peste trei decenii, timp in care formatia a trecut prin diverse transformari (plecarea si venirea altor membri), diverse perioade istorice, fara insa a renunta la principiile sale, la visele si sperantele de libertate, nedezamagindu-si niciodata fanii.

Peste 20 de albume, 2 dvd-uri, zeci de single-uri si premii – acestea sunt cifrele care caracterizeaza cel mai bine cariera trupei.

Club Motor

Adresa
Bd.Dimitrie Mangeron, Nr.71, Iasi
(in spatele Facultatii de Chimie)

Telefon0232 279 700 – rezervari
Emailprodhart_sa@yahoo.com
Site www.club-motor.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: