Concert IRIS 35 de Ani – G FEST / ERA Park, 31 august

Vineri 31 august – ERA Park
20:00 – RAVA
21:00 – IRIS
23:00 – SUKAR NATION

De 35 de ani sunt mereu pe “strazile viselor” pentru a ajunge la fanii lor. De fiecare data recunosc ca fara public, IRIS, nu ar fi ajuns astazi aici! O legenda vie a muzicii romanesti, “IRIS”, reprezinta istorie, cultura, devotament si profesionalism.
“Cine ma striga în noapte”, “Trenul fara Nas”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, ”Sa nu crezi nimic“, ”Ultimul mic dejun al lui Bon“, ”Casino“, ”Da, da, eu stiu!“, reprezinta doar cateva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.
Dupa colaborari, proiecte inedite si premiere pentru muzica romaneasca, IRIS, propune pentru anul 2012 un nou album, dar si o noua colaborare alaturi de rapper-ul Puya. Piesa “O lume doar a lor” are un puternic mesaj social si practic pune în oglinda situaţia actuala din Romania.
Pe 22 iunie 2012, în Piaţa Constituţiei din Bucuresti, Cristi, Nelu, Valter, Boro si Relu au sarbatorit împreuna cu cei peste 15.000 de fani… primii 35 de ani de IRIS. Pe 31 august 2012, “IRIS 35” ajunge si la Iasi!

Detalii pe www.gfest.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Obiectul lunii martie la MNLR Iași

„Mărțișoare de călătorie” | Muzeul ”Ion Creanga”

Expoziția „Otilia Cazimir și Teodorenii”

Mari actori povestesc cum au jucat scene celebre în seria Secvențe, pe TIFF Unlimited

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: