Concert INSIDE @RocknRolla

inside-rocknrolla

Sambata, 26 septembrie 2015, de la ora 21:30 sunteti invitati in RocknRolla la un concert alternativ cu trupa ieseana Inside. INSIDE este o trupă de rock alternativ si are urmatoarea componenta: Paul – chitară, Mădălina – voce și chitară, Codrin – baterie și Iulian – bass.

Primele concerte au avut loc la începutul lui 2013, în locații din Iași, Suceava sau Galați (Teatru Fix, Bar Hand, 31 Motors, Club Scena etc.) unde cu mari speranțe încercam să ne facem auzite compozițiile proprii care au rămas până în prezent bazate pe sentimente interioare cu care cei care ne ascultă să poată empatiza.

Un rol important în promovarea trupei a jucat Studioul de Bază unde am înregistrat și prima noastră piesă “You are ok”, am făcut primul foto-shooting și primele materiale video, motiv pentru care am rămas fideli studioului până astăzi. Pe parcursul lui 2014 am participat la diferite festivaluri ca ArtFest, Zilele Prieteniei Bergembier, Street Delivery, Festudis, Rock’n’Iasi etc.

Anul 2015 aduce două materiale video, realizate în întregime de Anya Yan (Studioul de Bază) și un primul album intitulat ”Personal”, înregistrat, mixat și masterizat la Studioul de Bază. Primul videoclip, intitulat ”Muza”, a fost lansat în Teatru Fix, în cadrul SFR – Serile Filmului Românesc iar cel de-al doilea, ”Hello”, va fi lansat atât pe plan național cât și internațional.

Inside este rezultatul a ceea ce trăiesc și simt un artist vizual, un IT-ist, un freelancer și un istoric în forma cea mai pură de expresivitate a stilului rock alternativ.

BILETE

Suport artisti: 15 lei. Rezervări la telefon: 0756 213 284.

INFO

Rocknrolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (vis a vis de fosta cladire Universitatea Petre Andrei)

Telefon: 0756 213 284

FB: www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

byron la Iași /ALTOrchestra 100

Lansare album Luna Amara – Nord @Underground Pub

Concert Andrei Cerbu & The Crossroads

Plácido Domingo Jr. concertează pentru prima dată în România

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: