Concert INSIDE în cadrul Serilor Filmului Românesc TIMPUL

concert-inside-sfr

În cadrul concertului de încheiere a festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL, pe data de 10 mai, de la ora 23:00, trupa INSIDE își va lansa cea mai recentă producție video. Teatru FIX va fi gazda acestui eveniment. INSIDE este o trupă de rock alternativ din Iași, avându-i ca membri componenți pe Paul-chitară, Mădălina-chitară și voce, Codrin-baterie și Iulian-bass.

Primele concerte ale trupei au avut loc la începutul lui 2013, în locații din Iași, Suceava sau Galați (Teatru Fix, Bar Hand, 31 Motors, Club Scena etc.), având cu ei compozițiile proprii care au rămas până în prezent bazate pe sentimente interioare cu care ascultătorii să poată empatiza.

Un rol important în promovarea trupei a jucat Studioul de Bază, unde s-a înregistrat și prima piesă You are ok. Tot acolo, trupa a făcut primul foto-shooting și primele materiale video, motiv pentru care au rămas fideli studioului.

Pe parcursul lui 2014, au participat la diferite festivaluri ca ArtFest, Zilele Prieteniei Bergenbier, etc.
INSIDE este rezultatul a ceea ce trăiesc și simt un artist vizual, un IT-ist, un free-lancer și un istoric, în forma cea mai pură de expresivitate a stilului rock alternativ.

REZERVARE

Rezervari la: 0724 92 12 12 sau www.teatrufix.ro/rezerva.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: