Concert Holograf la Iasi: “Vedere de la Costinești”

Mai sunt doar câteva zile până la întâlnirea trupei Holograf cu fanii ieșeni. După București, Constanța, Craiova și Brașov, capitala Moldovei este cea de-a cincea oprire din turneul național “Vedere de la Costinești”, în data de 4 aprilie. Programat inițial la Sala Sporturilor, spectacolul Holograf a fost mutat de organizatori la ora 20.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Holograf este una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, lansând de-a lungul carierei numeroase hituri, precum: Banii vorbesc, Ți-am dat un inel, Primăvara începe cu tine, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Cât de departe sau -cel mai nou- Deschide-mi inima.

CONCURS

UPDATE CONCURS: Invitatia dubla a fost castigata de Gabriel Surugiu.

Castiga o invitatie dubla la concert! Trimite raspunsul la intrebarea: Cati ani de cariera are trupa Holograf? pe adresa iasifun@ziaruleiasi.ro pana, luni, 3 aprilie 2017, ora 12:00. Precizati si un numar de telefon!

După concertul pe care îl vor susține la Sala Palatului pe data de 20 martie, băieții de la Holograf vor porni într-un turneu prin cele mai mari orase din țară- printre care se află și orașul nostru. Așa că vino pe data de 04 aprilie la Casa Sindicatelor din Iasi  să asiști la un spectacol extraordinar marca Holograf!

După 39 de ani de carieră, trupa Holograf ne propune, prin spectacolul “Vedere de la Costinești”, de pe 04 aprilie 2017, ora 20.00, de la Sala Sporturilor  Iasi, o incursiune muzicală în lumea cea fericită a primelor iubiri, a vacanțelor de vară la mare, a weekend-urilor rebele cu iz de rock și nopți fără sfârșit, pline de poezie și romantism incurabil și inconfundabil, marca Holograf.

Astfel, timp de două ore, vom călători prin toate etapele și influențele muzicii Holograf și ne vom lăsa cuprinși de nostalgia unor metafore inedite din hituri memorabile precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cât de departe”, “Nu mai e timp” etc.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în trend, publicul lor bucurându-se în aceeasi măsură atât de melodiile de început ca “Singurătatea astronautului YX57” sau de rock-ul rebel din “Banii vorbesc” si “Știu cine sunt”, dar și de emoția unor melodii ca “N-am iubit pe nimeni”, “Ți-am dat un inel” sau “Deschide-mi inima”

BILETE

Pret: 100,120, 150 Lei. Biletele se găsesc la casele de bilete a sălii de spectacole și online, pe startickets.ro. Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323. Puteti procura bilete si  de la agentia de bilete de la Casa de Cultura a Studentilor IASI.

INFO

spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: