Concert Havasi la Sala Palatului

Marti, 15 noiembrie 2011, Sala Palatului din Bucuresti va fi gazda concertului “Symphonic Red Concert Show” al lui Havasi, cel mai rapid pianist al lumii.

Havasi – Symphonic Red Concert Show

Afisul evenimentului: Havasi - Symphonic Red Concert Show

Afinitatea sa catre muzica clasica a devenit evidenta de la o virsa frageda. Havasi a devenit profesor de pian la Conservatorul din Budapesta la 21 de ani si aceea a fost si perioada in care artistul a devenit cunoscut pe plan european si mai apoi mondial. Dupa o perioada in care s-a dedicat muzicii clasice, in 2007 a hotarit sa de-a viata unui proiect mai vechi al sau. Astfel, a luat nastere Symphonic Red Concert Show.

Spectacolul are la baza o suita impresionanta de compozitii nascute dintr-o fuziune de stiluri si sonoritati diverse, interpretate magistral de artisti reuniti din toate colturile lumii, care prin propria lor cultura reusesc sa dea o amprenta personala fiecarei partituri.

Greu de incadrat in parametrii unui singur stil muzical, creatia lui Havasi este sinonima si cu aparitia unui nou gen de muzica pe care chiar managerul trupei REM l-a descris simplu drept “world classical music” – o imbinare de ritmuri clasice si pop, new wave si world music.

Talentul lui Havasi alaturi de cei peste 50 de instrumentisti, 15 solisti si un cor impresionant sunt esenta proiectului Symphonic Red Concert Show. Spectacolul este chiar conceptul artistului ungar ce este considerat unul dintre cei mai importanti compozitori ai tinerei generatii.

Bilete

Pretul unui bilet pentru Havasi – Symphonic Red Concert Show variaza in functie de distanta fata de scena:

Categoria I: 100 lei
Categoria II: 130 lei
Categoria III: 180 lei
Categoria IV: 250 lei
Categoria V: 300 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului.

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu nr. 28, Bucuresti.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: